Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДИТЯЧИЙ КРЕМ-БАЛЬЗАМ ПІД ПІДГУЗНИК INTERAPOTHEK CREMA BALSAMO BABE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Interapothek
Тип продукту: Крем-бальзам
Виробник: Продуктс Натуралес дел Медитерранео С.А., Карратер
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Область сідниць
  • Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Від подразнення шкіри
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Дітям
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Дитячий крем-бальзам під підгузник Interapothek Crema Balsamo Babe фото
ОПИС

Дитячий крем-бальзам під підгузник Interapothek Crema Balsamo Babe

Дитячий крем-бальзам під підгузник Interapothek Crema Balsamo Babe зробить ваше батьківство набагато легшим, при цьому шкіра малюка буде під надійним захистом. Легкий крем на зону підгузника забезпечує виражений загоюючий і протизапальний ефект, оберігає ніжну шкіру дитини від подразнень і попрілостей, пом'якшує, зволожує і живить покрив вітамінним коктейлем. Високий вміст бісаболла і аллантоїна забезпечує швидке загоєння і заспокійливий ефект роздратованих ділянок. Наявність алое вера і пантенола надає потужну антибактеріальну і ранозагоювальну дію. Крем інтенсивно пом'якшує і живить шкіру дитини з перших днів життя.

Призначення
Оптимально зволожує і пом'якшує чутливу дитячу шкіру;
Мінімізує вплив шкідливих компонентів, що викликають роздратування;
Заспокоює реактивну шкіру під підгузником;
Підтримує сухість і чистоту покриву;
Не містить алергенів, фталатів і парабенів.

Властивості
Дитячий крем під підгузник забезпечує якісний догляд за ніжною шкірою, загоює і пом'якшує, підсилює рівень зволоження і живить вітамінами, прискорює відновлення і підтримує шкіру дитини в чистоті, перешкоджає розвитку пелюшкового дерматиту і подразнень.

Активні компоненти
Цинк знімає запалення, підсушує ранки, нейтралізує мікробну флору.
Пантенол ефективно зволожує і пом'якшує шкіру, допомагає утримувати молекули води для збереження пружності і свіжості шкіри.
Алое пом'якшує, зволожує, загоює, знімає запалення і подразнення, перешкоджає розвитку дерматиту, підтримує гідробаланс шкіри.

Результат
Крем-бальзам ефективно усуває больовий синдром і почервоніння в зоні підгузника у дітей з народження, прискорює період регенерації тканин і загоює роздратування, робить шкіру дитини м'якою, свіжою, здоровою, пружною.

Застосування
На чисту і суху шкіру малюка нанести тонким шаром бальзам, розподілити легкими рухами. Після того, як крем повністю вбереться, можна надягати підгузок.

Склад
Aqua, Paraffinum Liquidum, Zinc Oxide, Glycerin, Cyclopentasioxane, Aloe Barbadensis, Cetyl PEG / PPG-10/11 Dimethicone, Paraffin, Methylpropanediol, Polyglyceryl-4-Isostearate, Hexyl Laurate, Panthenol, Bisabolol, Allantoin, Phytic Acid, Sodium Chloride, BHT, Glyceryl Linoleate, Caprylyl Glycol, Glyceryl Oleate, Imidazolidinyl Urea, Phenolpropanol, Glyceryl Linoleate, D-Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citral, Hydroxycitronellal, Citronellol.

Дитячий крем-бальзам під підгузник Interapothek Crema Balsamo Babe
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.