Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ РУК 0% ВІДНОВЛЮЮЧИЙ З АРГАНОВОЮ ОЛІЄЮ INTERAPOTHEK CREMA DE MANOS CERO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Interapothek
Тип продукту: Крем
Виробник: Продуктс Натуралес дел Медитерранео С.А., Карратер
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Руки
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Регенерація
  • Відновлення
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем для рук 0% відновлюючий з аргановою олією Interapothek Crema De Manos Cero фото
ОПИС

Крем для рук 0% відновлюючий з аргановою олією Interapothek Crema De Manos Cero

Крем для рук 0% відновлюючий з аргановою олією Interapothek Crema De Manos Cero це уходовой засіб з активними маслами, які інтенсивно і дбайливо доглядають за шкірою на руках, роблять покрив м'яким, пружним і здоровим. Природний багатий склад крему насичує клітини шкіри вітамінами, мікроелементами, стимулює відновлення і оновлення, обмінні процеси, активізує вираблотку колагену. Крем дбайливо оздоровлює покрив, знімає лущення і сухість, перешкоджає розвиток мікробів і загоює ранки.

Призначення
Ефективно загоює ранки і мікротравми;
Інтенсивно і глибоко зволожує;
Швидко знімає відчуття сухості і лущення;
Пом'якшує і насичує вітамінами;
Підходить для реактивної шкіри.

Властивості
Легкий крем 0% швидко покращує стан шкіри на руках, оздоровлює, насичує вологою і вітамінами, підсилює коллагеногенез і допомагає уникнути наслідків окисного стресу, активно загоює маленькі ранки, підтягує шкіру, виводить токсини.

Активні компоненти
Вітамін Е природний антиоксидант, перешкоджає пересушування покриву, підсилює гідратацію, зберігає клітини на всіх рівнях цілісними за рахунок оптимального рівня зволоження, підвищує пружність і має омолоджуючий ефект.
Масла аргани, мигдалю і ши сприяють підвищенню рівня гідратації, прискорюють процеси обміну речовин і регенерації волокон, пом'якшують, живлять, оздоровлюють, зміцнюють захисний бар'єр шкіри.

Результат
Відновлювальний крем з маслом аргани інтенсивно живить і зволожує шкіру, роблячи покрив м'яким, більш міцним, насиченим, пружним і еластичним, менше ранок і мікротріщин.

Застосування
Крем для рук наноситься на чисту і висушену шкіру легкими масажними рухами у напрямку від кінчиків пальців до зап'ястя. Крем легко і повністю засвоюється, не залишає жирних слідів і дискомфорту, підходить для чутливої ​​шкіри.

Склад
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, PEG-100 Stearate, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Benzyl Alcohol, Allantoin, Parfum, Carbomer, Argania Spinosa Kernel Oil, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Beta-sitosterol, Squalene.

Крем для рук 0% відновлюючий з аргановою олією Interapothek Crema De Manos Cero
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.