Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЛІЯ ДЛЯ ТІЛА МИГДАЛЬНА INTERAPOTHEK ACEITE DE ALMENDRAS DULCES

Час застосування: Універсальний
Бренд: Interapothek
Тип продукту: Олія
Виробник: Продуктс Натуралес дел Медитерранео С.А., Карратер
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Вагітність та пологи
  • Для масажу
  • Живлення
  • Від розтяжок, стрій
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Олія для тіла мигдальна Interapothek Aceite De Almendras Dulces фото
ОПИС

Олія для тіла мигдальна Interapothek Aceite De Almendras Dulces

Олія для тіла мигдальна Interapothek Aceite De Almendras Dulces це чистий натуральний продукт, який здатний протистояти багатьом проблемам зі шкірою, в тому числі запобігає розтяжки і зниженню еластичності шкіри в період виношування дитини, інтенсивно зволожує суху шкіру, поповнює нестачу вітамінів і мікроелементів, підвищує пружність і витривалість шкірного покриву. Олія солодкого мигдалю використовується в чистому вигляді і в якості додаткового вітамінного компонента для масок, кремів. Не містить парабенів, барвників та інших консервантів, безпечно для чутливої ​​шкіри.

Призначення
Пом'якшує і насичує шкіру поживними речовинами;
Підсилює вироблення колагену;
Підвищує опірність;
Підсилює еластичність, запобігає розвитку розтяжок і стрій;
Для масажу і зволоження.

Властивості
Мигдальна олія відмінно живить і зволожує шкіру, підвищує рівень гідратації, пом'якшує і наповнює вітамінами, робить покрив більш еластичним, шкіра менше схильна до впливу зовнішніх факторів, олія зміцнює гідроліпідний бар'єр, підвищує і стимулює вироблення колагену і еластину клітинами, прискорює відновлення і оновлення клітинного складу. Олія ідеально підходить в якості масажного і для догляду за шкірою в період вагітності.

Активні компоненти
Олія солодкого мигдалю глибоко живить шкіру вітамінами і мінералами, активно зволожує і сприяє підвищенню еластичності, робить шкіру неймовірно м'якою і шовковистою, відмінно насичує поживними речовинами, перешкоджає розтягуванню шкіри і мікротравм під час вагітності, розгладжує дрібні нерівності рельєфу.

Результат
Регулярне використання мигдальної олії іспанського бренду надає шкірі шовковистість, гладкість, приємну м'якість, робить шкіру більш пружною і насиченою, усуває висипання і прищі, не забиває пори. Олія швидко і повністю всмоктується, не залишає жирних слідів і липкості.

Застосування
Застосовують після душу або ванни на злегка вологу шкіру. Розподілити олію  круговими масажними рухами по всьому тілу, дати повністю вбратися. При надлишку олії на шкірі промокнути серветкою.
Для масажу. Розігріти олію на долонях, рівномірно розподілити його на шкірі, делікатними рухами провести масаж, дочекатися повного всмоктування.

Склад
100 % Prunus Amygdalus Dulcis Oil.

Олія для тіла мигдальна Interapothek Aceite De Almendras Dulces
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.