Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ ДЛЯ ЩОДЕННОГО ВИКОРИСТАННЯ З ЕКСТРАКТОМ ШОВКУ INTERAPOTHEK CHAMPU USO DIARIO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Interapothek
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Пошкоджені
Виробник: Продуктс Натуралес дел Медитерранео С.А., Карратер
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для блиску
  • Очищення
  • Живлення
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Подразнена
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Шампунь для щоденного використання з екстрактом шовку Interapothek Champu Uso Diario фото
ОПИС

Шампунь для щоденного використання з екстрактом шовку Interapothek Champu Uso Diario

Шампунь для щоденного використання з екстрактом шовку Interapothek Champu Uso Diario це натуральний продукт для краси і здоров'я волосся всіх типів, який містить корисний екстракт шовку для додання волоссю сили, пружності і блиску. Формула шампуню заснована на поживних екстрактах і маслах з високим вмістом речовин для щоденного догляду і ефективного очищення волосся від забруднень і надлишку шкірного жиру. Застосування шампуню з шовком робить волосся більш щільним і еластичним, розгладжує кутикулу і заповнює лусочки, підсилює пружність і тонус волосся, живить і додає максимум блиску. Локони більш пружні і слухняні, легко розчісуються і укладаються,

Призначення
Делікатне очищення волосся і шкіри голови;
Надає об'єм та еластичність;
Живить і зволожує шкіру голови і кожен волосок;
Зміцнює, відновлює кутикулу і пошкоджену структуру;
Можна застосовувати щодня;
Унісекс, без парабенів і барвників.

Властивості
Шовковий шампунь інтенсивно живить волосся і шкіру голови, зміцнює і підсилює ріст волосся, підвищує пружність і еластичність пасом, вирівнює кутикулу і сприяє регенерації пошкоджених структур, робить волосся сильним і блискучим.

Активні компоненти
Екстракт кокона шовкопряда (Bombyx Mori Extract) сприяє повноцінному і глибокому живленню волосся і клітин шкіри, зміцнює захисний бар'єр, надає волоссю природне сяйво і блиск, м'якість.
Бісаболол має антимікробну і протизапальну дію, посилює ріст волосся, зміцнює його, сприяє накопиченню енергії, надає приємний натуральний блиск, отримують бісаболол з ромашки.

Результат
Шампунь ефективно очищає волосся і шкіру голови від щоденних забруднень і шкірного жиру, знімає статичну електрику, волосся набуває еластичності і блиску, краще і швидше росте, стає більш пружним і міцним.

Застосування
На вологе волосся нанести трохи шампуню, розподілити на поверхні голови і волосся, помасажувати і змити великою кількістю проточної води. Застосовувати в міру необхідності, можна щодня.

Склад
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Phenoxyethanol, Glycol Cetearate, Parfum, Polyquaternium-10, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Limonene, Cocamide DEA, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Propylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Citral, Linalool, Bisabolol, Bombyx Mori Extract.

Шампунь для щоденного використання з екстрактом шовку Interapothek Champu Uso Diario
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.