Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДИТЯЧИЙ М'ЯКИЙ ШАМПУНЬ З ЕКСТРАКТОМ АЛОЕ ВЕРА І ПРОВІТАМІНОМ В5 INTERAPOTHEK BABY CHAMPU SUAVE INFANTIL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Interapothek
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Продуктс Натуралес дел Медитерранео С.А., Карратер
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Дітям
Тип шкіри: Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Дитячий м'який шампунь з екстрактом Алое Вера і провітаміном В5 Interapothek Baby Champu Suave Infantil фото
ОПИС

Дитячий м'який шампунь з екстрактом Алое Вера і провітаміном В5 Interapothek Baby Champu Suave Infantil

Дитячий м'який шампунь з екстрактом Алое Вера і провітаміном В5 Interapothek Baby Champu Suave Infantil ефективно очищає дитяче волосся від щоденних забруднень, масажує і живить шкіру голови і волосяні фолікули, підсилює кровообіг і підтримує природний pH-баланс. Завдяки натуральним компонентам екстракту соку алое і пантенолу, волосся дитини м'яке і свіжі, захищене від зовнішніх факторів і механічного впливу, кожна волосяна цибулина отримує максимум зволоження, вітамінів і енергії, зміцнюється, волосся стає менш тонким, ущільнюється, підвищується місцевий імунітет шкіри голови. Шампунь надає волоссю блиск, гладкість, робить його слухняним і шовковистим. Нейтральний рівень pH не дратує слизову оболонку очей, не викликає сліз.

Призначення
Ретельне і дбайливе очищення;
Надає свіжість і блиск;
Робить волосся м'яким і слухняним;
Оберігає від зовнішніх чинників;
Зміцнює волосяні цибулини;
Не дратує очі.

Властивості
Шампунь з алое для дітей допомагає підтримувати чистоту і здоров'я дитячого волосся, забезпечує шкіру голови вітамінами і вологою, насичує кучері мікроелементами, робить їх сильними і витривалими, шампунь з формулою без сліз полегшує догляд за дитячими волоссям, злегка ароматизує їх і робить шовковистим, слухняними при розчісуванні і укладанні.

Активні компоненти
Сік листя алое захищає клітини шкіри і волосся від пошкоджень, живить і зволожує, запобігає сухості і лущення шкіри, зміцнює, підтримує гідроліпідний баланс, загоює.
Пантенол допомагає утримувати вологу всередині клітин, прискорює загоєння дрібних ран і тріщин, підвищує стійкість клітин до зовнішнього впливу, робить шкіру м'якою, а волосся шовковистим і гладким.

Результат
Застосування дитячого шампуню на основі соку алое допомагає зберегти клітини шкіри здоровими, волосся чистим і свіжим, робить локони легкими у догляді, покращує стан волосся, перешкоджає сплутування.

Застосування
Шампунь нанести на вологе волосся, добре помасажувати з утворення піни, потім ретельно змити проточною водою.

Склад
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polyquaternium-10, Disodium EDTA, Panthenol, Dehydroacetic Acid, Citric Acid.

Дитячий м'який шампунь з екстрактом Алое Вера і провітаміном В5 Interapothek Baby Champu Suave Infantil
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.