Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ БЕЗСУЛЬФАТНИЙ БЕЗ ПАРАБЕНІВ 0% INTERAPOTHEK CHAMPU NATURAL ZERO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Interapothek
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Продуктс Натуралес дел Медитерранео С.А., Карратер
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Очищення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Шампунь безсульфатний без парабенів 0% Interapothek Champu Natural Zero фото
ОПИС

Шампунь безсульфатний без парабенів 0% Interapothek Champu Natural Zero

Шампунь безсульфатний без парабенів 0% Interapothek Champu Natural Zero це натуральний засіб, який допомагає дбайливо і ретельно доглядати за будь-яким волоссям, забезпечує його ефективне очищення і підтримує гідроліпідний баланс шкіри голови і локонів. Шампунь створений на основі натуральних компонентів, які делікатно розчиняють бруд і жир, м'яко усувають токсини, зміцнюють і оздоровлюють його. Шампунь не містить шкідливих консервантів і барвників, тому можна без ризику використовувати його для всіх типів волосся, включаючи сухе і тонке, а також пофарбоване. М'який склад засобу не викликає алергічних реакцій, пом'якшує і розгладжує волосся, робить його блискучим і сильним, підвищує еластичність і пружність локонів, захищає їх від шкідливого впливу ультрафіолету і вільних радикалів.

Призначення
Ефективне очищення від забруднень і шкірного жиру;
Пом'якшує і зволожує шкіру і волосся;
Розгладжує волосся, робить його слухняним;
Живить і насичує шкіру голови вітамінами;
Не містить парабенів і консервантів;
Оберігає від шкідливого зовнішнього впливу.

Властивості
Шампунь без парабенів ретельно і швидко усуває забруднення з волосся і шкіри голови, підсилює кровообіг, насичує волосся і шкіру голови поживними речовинами і вітамінами, бореться з окислювальним стресом і передчасним старінням, підвищує блиск і підсилює гладкість.

Активні компоненти
Лауретсульфат натрія - це безпечний замінник агресивного ПАР, який ефективно розчиняє бруд і жир, видаляє токсини, не дратує і не сушить шкіру.
Кокамідопропілбетаїн це ПАР, який створює піну, відмінно очищає і кондиціонує волосся, підсилює його гладкість. Гліцерин оберігає від пересушування і пом'якшує волосся, робить його гладким і слухняним в укладанні, надає блиск.
Лимонна кислота відмінно очищає і зміцнює волосся, живить і зволожує шкіру голови, звужує пори, надає гладкість і шовковистий блиск.

Результат
Використання шампуню без парабенів значно покращує зовнішній вигляд, стан волосся і шкіри голови, підсилює його ріст і нормалізує гідроліпідний баланс, робить локони шовковистими і блискучими, зміцнює і підсилює коріння, надає силу і енергію, зволожує і глибоко живить.

Застосування
На вологе волосся нанести трохи шампуню і спінити його з водою, провести легкий делікатний масаж шкіри голови і волосся по всій довжині, потім ретельно промити волосся теплою проточною водою.

Склад
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Polyquaternium-10.

Шампунь безсульфатний без парабенів 0% Interapothek Champu Natural Zero
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.