Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ КРЕМОВИЙ БЕЗСУЛЬФАТНИЙ VITALITY`S TRILOGY CREAM SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Vitality's
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся:
  • Для всіх типів
  • Сухі
Виробник: Vitality’s
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Для блиску
  • Очищення
  • Живлення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Італія
Країна реєстрації: Італія
Шампунь кремовий безсульфатний Vitality`s Trilogy Cream Shampoo фото
ОПИС

Шампунь кремовий безсульфатний Vitality`s Trilogy Cream Shampoo

Призначення
Шампунь кремовий безсульфатний - очищає волосся, забезпечуючи живлення і блиск. Підходить для всіх типів волосся. Поживний шампунь для волосся Trilogy Cream Shampoo від косметичного бренду Vitality's - це професійний рівень догляду в домашніх умовах! З професійним шампунем Trilogy Cream Shampoo від Vitality's, що володіє тануючою кремовою текстурою, ви будете володаркою розкішного густого, здорового і сяючого волосся.

Активні компоненти
Містить комплекс з 3-х рослинних масел мастикового дерева, виноградних кісточок і аргани, які глибоко живлять і пом'якшують структуру волосся.
Соєвий протеїн робить волосся сильним, міцним і об'ємним, а мінеральна сіль Мертвого моря піклується про зволоження волосся, даруючи їм приголомшливий блиск. Trilogy Cream Shampoo не містить парабенів. Він ефективно очищає волосся і шкіру голови, при цьому забезпечуючи йому високоякісний догляд.

Застосування:
Нанесіть невелику кількість шампуню на вологе волосся і делікатно масажуйте до отримання м'якого і огортаючого мусу. Змийте і повторіть при необхідності.

Склад:
aqua (water), sodium cocoyl isethionate, acrylates / beheneth-25 methacrylate copolymer, cetearyl alcohol, glycol distearate, caprylic / capric triglyceride, cocamidopropyl betaine, kernusia otisil (seentia) listaine (granusoedopropyl betaine) (granusia otisil) spinosilera (gristia ventiscenti) spinosilera (gristia) ventiscenti) oil, glycine soy protein, glycine soy oil, lecithin, maris sal (sea salt), polyquaternium-7, dimethicone propyl pg-betaine, peg-90 glyceryl isostearate, sodium hydroxide, laurethinylenezeth imdroxide, laurethinylenezeth imdroxide, laurethinylenezeth imdroxide, laurethinlylidainlycidhezanlycidahydroxide, laurethinylenezanlycidhanlycidhanlycida, laurethinlycidh-2, phenoyleneollyciderlycidylida, laurethollycidhanlycidhanlycida glycol, ci 19140, ci 77891, ci 77491, synthetic fluorphlogopite, parfum (fragrance), hexyl cinnamal.

Шампунь кремовий безсульфатний Vitality`s Trilogy Cream Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.