Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ФЛЮЇД ДЛЯ ВОЛОССЯ ОЧИЩАЮЩИЙ VITALITY'S EPURA CLEANCING FLUID

Час застосування: Універсальний
Бренд: Vitality's
Тип продукту: Флюїд
Тип волосся: Жирні
Виробник: Vitality’s
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Очищення
  • Від лупи
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Італія
Країна реєстрації: Італія
Флюїд для волосся очищающий Vitality's Epura Cleancing Fluid фото
ОПИС

Флюїд для волосся очищающий Vitality's Epura Cleancing Fluid

Призначення
Цей кислотний pH кристалічний гель готує шкіру голови і волосся до наступних фаз, допомагаючи виводити токсини.

Застосування:
Коли волосся висохне, нанесіть його безпосередньо з тюбика в «апельсинові дольки» на шкіру голови і по всій довжині, дотримуючись процедури AIR. Залишити на 5 хвилин.
Не рекомендується для використання на чутливій шкірі. Рекомендуємо використовувати тільки в салоні, не частіше одного разу на тиждень.

Склад
aqua (water), glycerin, propanediol, polysorbate 20, calendula officinalis (marigold) flower extract, panthenol, gentiana lutea (gentiane) root extract, arnica montana (arnica) flower extract, offus sylveseliseis (pine extract, offus sylveseliseis)) leaf extract , prunus armeniaca (apricot) fruit extract, glycolic acid, malic acid, citrus medica vulgaris (cedar) peel extract, lysine carboxymethyl cysteinate, lysine thiazolidine carboxylerp, perumroxylerp, junicroxylerp, junicroxylerp, junicroxylerp, junicroxylerp, junicroxylerp, junicroxylerp. john's wort) extract, lactic acid, pca, citric acid, polyquaternium-10, triethanolamine, tartaric acid, peg-40 hydrogenated castor oil, trideceth-9, perfume (fragrance)

Флюїд для волосся очищающий Vitality's Epura Cleancing Fluid
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.