Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИВІКОВА СИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ SESDERMA FILLDERMA WRINKLE FILLER SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Сироватка
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Для пружності шкіри
  • Мімічні зморшки
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Антивікова сироватка для обличчя SesDerma Fillderma Wrinkle Filler Serum фото
ОПИС

Антивікова сироватка для обличчя SesDerma Fillderma Wrinkle Filler Serum

Антивікова сироватка для обличчя SesDerma Fillderma Wrinkle Filler Serum це швидке позбавлення від зморшок, гладка шкіра і здорове сяйво молодості після 30 років. Насичена формула сироватки містить натуральні омолоджуючі компоненти, які активно зволожують і живлять втомлену шкіру, підвищують її пружність, підтримують гідроліпідний баланс, уповільнюють розвиток ознак старіння, усувають пігментацію і в'ялість. Наночастки поживних речовин проникають глибоко в клітини дерми, активізують внутрішньоклітинну діяльність, стимулюють вироблення власного колагену, розгладжують мімічні зморшки, освітлюють і тонізують шкіру.

Призначення
Повертає здоровий колір обличчя;
Розгладжує зморшки;
Живить і оздоровлює шкіру;
Освітлює і глибоко зволожує;
Тонізує і дарує енергію;
Містить гіалуронову кислоти в мікрочастинках;
Підвищує рівень еластичності і пружності;
Моментальний ліфтинг-ефект;
Зручний дозатор з піпеткою;
Для всіх типів шкіри.

Властивості
Сироватка проти старіння глибоко і ефективно впливає на клітини дерми, стимулює їх оновлення і омолодження, розгладжує дрібні і глибокі зморшки, заповнює пори шкіри, підтримує пружність. Натуральний склад надає живильну і регенеруючу дію,

Активні компоненти
Екстракт центелли азіатської відновлює і зміцнює шкіру, підвищує її місцевий імунітет, усуває недосконалості шкіри у вигляді рельєфу, підсилює вироблення колагену клітинами, підвищує пружність.
Гліцерин позбавляє від мімічних зморшок, пом'якшує і розгладжує шкіру, утворює захисну плівку від шкідливого ультрафіолету і вільних радикалів.
Гіалуронат натрію забезпечує гідралізацію клітин, допомагає утримувати вологу, зв'язує молекули води, вирівнює рельєф і тон шкіри, підвищує рівень еластичності.
Розчинний колаген з високою проникаючою здатністю сприяє оновленню і омолодженню клітин, підвищує щільність і пружність шкіри.

Результат
Сыворотка з ліфтинг-ефектом надає на зрілу шкіру комплексну омолоджуючу дію, наповнюючи клітини дерми поживними речовинами і корисними мікроелементами. Високий вміст колагену і гіалуронової кислоти забезпечує стійкий ефект підтяжки без травматичних процедур, шкіра отримує глибоке інтенсивне зволоження, підвищується її захисна функція, активізуються процеси вироблення власного колагену, стимулюється оновлення і омолодження на клітинному рівні.

Застосування
Обличчя очистити і просушити. Нанести кілька крапель на зони зі зморшками (або на всю поверхню шкіри обличчя і шиї), м'яко втирати сироватку до повного поглинання. Масаж повинен бути делікатним, щоб не пошкодити тонкі структури волокон.

Склад
Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Propanediol, C12-15 Alkyl Benzoate, Hydrogenated Polydecene, Cyclopentasiloxane, Acrylamide / Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Hydrolyzed Sesame Protein PG-Propyl Methylsilanediol, Palmitoyl Dipeptide-5, Diaminobutyroyl Hydroxythreonine, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminohydroxybutyrate, Acrylates Copolymer, Alcohol, Ascorbyl Palmitate, C13-14 Isoparaffin, Centella Asiatica Extract, Cetearyl Alcohol, Citric Acid, Cyclohexasiloxane, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Hydrolyzed Elastin, Hydroxyethylcellulose, Hydroxyproline , Laureth-7, Lecithin, Methylsilanol Mannuronate, Niacinamide, Parfum, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Retinyl Palmitate, Saccharomyces / Xylinum / Black Tea Ferment, Sodium Chloride, Sodium Cholate, Sodium Hyaluronate, Soluble Collagen, Soluble Proteoglycan, Sorbic Acid, Tocopherol, Urea, VP / Polycarbamyl Polyglycol Ester, Xanthan Gum.

Антивікова сироватка для обличчя SesDerma Fillderma Wrinkle Filler Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.