Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПІДТЯГУЮЧА МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ SESDERMA DAESES FIRMING MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Маска
Тип маски: Кремоподібна
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 40+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Зміна овалу обличчя
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Підтягуюча маска для обличчя SesDerma Daeses Firming Mask фото
ОПИС

Підтягуюча маска для обличчя SesDerma Daeses Firming Mask

Підтягуюча маска для обличчя SesDerma Daeses Firming Mask це унікальна формула для втомленої зрілої шкіри 40+ з ознаками обвисання, в'ялості та іншими проявами вікових змін. До складу маски включені активні інгредієнти, які надають комплексну дію на вікову шкіру, підсилюють регенеративні функції, підвищують пружність і тонус. Високий вміст натуральних рослинних екстрактів і збалансована формула омолоджуючих компонентів забезпечують повноцінний догляд, живлять і насичую шкіру корисними речовинами, розгладжують рельєф, підсилюють вироблення еластину і колагену, продовжують молодість.

Призначення
Усуває в'ялість шкіри після 40 років;
Ефективно при ознаках старіння;
Підтягує шкіру при зниженні ваги;
Усуває зморшки і рельєфність;
Зміцнює овал обличчя і лінії підборіддя;
Підвищує рівень гідратації;
Розгладжує мімічні зморшки;
Зменшує глибину великих зморшок;
Підвищує м'язовий тонус шкіри;
Відновлює шкіру після хімічного пілінгу;
Надає миттєвий ліфтинг-ефект.

Властивості
Лифтинговая маска для зрілої шкіри інтенсивно бореться з ознаками старіння, швидко і ефективно розгладжує зморшки, надає глибоку зволожуючу дію, живить і насичує клітини вітамінами і мінеральними речовинами. Висока поглинаюча здатність компонентів маски сприяє підвищенню тонусу шкіри, пружності, активізує вироблення колагену і еластину, розгладжує мімічні зморшки, перешкоджає утворенню нових зморшок, захищає шкіру від згубного впливу зовнішніх факторів.

Активні компоненти
DMAE - покращує кровообіг, підвищує м'язовий тонус, відновлює клітинні мембрани, перешкоджає старінню клітин, виводить токсини, розгладжує шкіру, бореться зі зморшками, освітлює і освіжає шкіру.
Молочна кислота сприяє видаленню відмерлих клітин, оновленню шкіри, зміцнює шкірний бар'єр, перешкоджає випаровуванню вологи, підвищує вироблення гіалуронової кислоти.
Екстракти ромашки і тирлич мають протизапальну й антисептичну дію, заспокоюють і пом'якшують шкіру, тонізують, розгладжують, зволожують, освітлюють і вирівнюють тон.
Лізин надає потужну зволожуючу дію, сприяє живленню та пружності, підвищує щільність, підсилює вироблення колагену, підтримує еластичність.

Результат
Активні інгредієнти маски запускають процеси природного вироблення колагену і еластину, підвищують захисні функції шкіри, зміцнюють шкірний бар'єр, сприяють розслабленню і розгладженню зморшок. Маска надає миттєвий ліфтинг-ефект за рахунок високого вмісту омолоджуючих компонентів. Шкіра продовжує залишатися пружною і еластичною, посилюється тонус і підвищується вироблення гіалуронової кислоти для оптимальної гідратації і збереження молодості.

Застосування
Маска наноситься на очищену шкіру обличчя, шиї і декольте, уникаючи області навколо очей. Витримати 15 хвилин і ретельно змити теплою водою. Для досягнення більшого ефекту використовувати у вечірній час щодня або через день, для профілактики - 2 рази на тиждень.

Склад
DMAE - 2%, молочна кислота - 1,35%, пальмітоілтріпептід -3 - 0,04%, гідролізат еластину - 0,04%, екстракт ромашки -0,04%, екстракт тирличу -0,04%, алантоїн - 0, 12%, лізин

Підтягуюча маска для обличчя SesDerma Daeses Firming Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.