Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ ТІЛА І ВОЛОССЯ - НАТУРАЛЬНИЙ ДОГЛЯД VITAMINCLUB SET (CR/SCRUB/200ML + MASK/200ML + SHM/250ML + BALM/250ML + GEL/250ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: VitaminClub
Тип продукту: Набір
Тип волосся:
  • Для всіх типів
  • Пошкоджені
  • Ослаблені
  • Нормальні
Виробник: VitaminClub
Вік: від 18
Класифікація: Натуральна
Зона застосування:
  • Волосся
  • Тіло
Призначення товару:
  • Від посіченого волосся
  • Пом'якшення
  • Для стимуляції росту
  • Для пружності шкіри
  • Для душа
  • Для зміцнення волосся
  • Тонізація
  • Для блиску
  • Відлущування
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Набір для тіла і волосся - Натуральний догляд VitaminClub Set (cr/scrub/200ml + mask/200ml + shm/250ml + balm/250ml + gel/250ml) фото
ОПИС

Набір для тіла і волосся - Натуральний догляд VitaminClub Set (cr/scrub/200ml + mask/200ml + shm/250ml + balm/250ml + gel/250ml)

До складу набору входить:

Крем-скраб для тіла з мікрогранулами мигдальної кісточки, 200 мл.
Натуральний крем-скраб для тіла з мікрогранулами мигдальної кісточки наситить шкірний покрив вітамінами, поліпшить лімфоток і навіть проведе прекрасну антицелюлітну терапію. М'які компоненти скрабу прекрасно видаляють ороговілі частинки шкіри. Засіб має природний легкий аромат. Ефірна олія лимона, яка має ефективну антиоксидантну та антибактеріальну дію, сприяє зменшенню подразнень.

Маска для зміцнення і зросту волосся з маслом зародків пшениці і комплексом вітамінів, 200 мл.
Склад маски багатий натуральними компонентами. Ефірні масла евкаліпта і розмарину містять ароматичні вуглеводи, дубильні речовини, альдегіди, органічні кислоти та флавоноїди. Завдяки цим речовинам маска сприяє нормалізації роботи сальних залоз. Маска живить волосся і зменшує чутливість шкірних покривів. Екстракти лопуха, деревію і хвоща забезпечують волоссю і шкірі голови комплексний догляд, сприяють зміцненню коренів волосся, дарують локонам силу і здоровий блиск. Маска для зміцнення і зростання волосся з маслом зародків пшениці і комплексом вітамінів надасть Вашому волоссю доглянутий і блискучий вигляд!

Шампунь для нормального і пошкодженого волосся з рослинним кератином і маслом авокадо VitaminClub, 250 мл.
Унікальний компонент продукту - фулеренова вода - незамінний помічник у збереженні та відновленні волосся. Вона прекрасно насичує локони вологою, сприяє їх росту і запобігає випаданню. До складу продукту входить природний кератин, який надає волоссю м'якість, блиск, збільшує його об `єм. Активна формула шампуню насичена комплексом натуральних компонентів. Вітаміни B5, E, РР, F роблять волосся більш слухняними, м'якими та блискучими, активізують його зростання і запобігають появі посічених кінчиків. Масла авокадо і меліси в комплексі з екстрактами деревію і мати-й-мачухи цілюще впливають на всі типи волосся, борються з лупою, усувають сухість, ламкість і тьмяність локонів.

Бальзам-кондиціонер для волосся з маслом кокоса, авокадо і оливи, 250 мл.
Активна формула бальзаму-кондиціонера насичена комплексом вітамінів B5, E, F, які живлять волосяні цибулини, відновлюючи їх. Фулерен ефективно прискорює його ріст і запобігає випаданню. Масла кокоса і авокадо, які багаті насиченими жирними кислотами і вітамінами А, Е, B1, B2, B3, В5, В6, В9, D, К і С, стимулюють зростання і регенерацію волосся, підсилюють його еластичність, силу і пружність, живлять і зволожують шкіру голови. Екстракти кропиви, шавлії і мати-й-мачухи в комплексі з ефірними маслами лимона і лаванди запобігають появі лупи, сприяють зміцненню волосся по всій довжині. Завдяки молочній кислоті - природного зволожувача волосся - бальзам-кондиціонер ефективно бореться з посіченими кінчиками, розгладжує локони, зміцнює і ущільнює структуру волосся, надає їм здоровий блиск і сяйво.

Гель для душу з мінералами і екстрактом зеленого чаю, 250 мл.
При регулярному використанні гелю для душу з мінералами і екстрактом зеленого чаю Ваша шкіра придбає ніжності, м'якості і гладкості. Гель для душу не пересушує шкірний покрив. Має натуральний легкий аромат.

Набір для тіла і волосся - Натуральний догляд VitaminClub Set (cr/scrub/200ml + mask/200ml + shm/250ml + balm/250ml + gel/250ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.