Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ ОБЛИЧЧЯ - МАКСИМАЛЬНЕ ЖИВЛЕННЯ VITAMINCLUB SET (FOAM/150ML + LOT/150ML + CRM/3*45ML + OIL/150ML + MASK/75ML + CRM/SCRUB/75ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: VitaminClub
Тип продукту: Набір
Виробник: VitaminClub
Вік: від 18
Класифікація: Натуральна
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Пілінг
  • Тонізація
  • Відновлення
  • Захист
  • Від набряків і темних кіл
  • Відлущування
  • Очищення
  • Живлення
  • Демакіяж
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Набір для догляду за шкірою обличчя - Максимальне живлення VitaminClub Set (foam/150ml + lot/150ml + crm/3*45ml + oil/150ml + mask/75ml + crm/scrub/75ml) фото
ОПИС

Набір для догляду за шкірою обличчя - Максимальне живлення VitaminClub Set (foam/150ml + lot/150ml + crm/3*45ml + oil/150ml + mask/75ml + crm/scrub/75ml)

До складу набору входить:

Пінка для вмивання з екстрактом зеленого чаю і календули, 150 мл.
Пінка для вмивання з екстрактом зеленого чаю і календули - це високоефективний засіб для щоденного делікатного очищення шкіри. Натуральні компоненти мають зволожуючий і протизапальний ефект, а також нормалізують обмінні процеси шкіри. Жирний блиск більше не змусить Вас відчути дискомфорт! Завдяки фулереновій воді - унікальному компоненті, який надає дивовижний детокс-ефект, ви відчуєте відновлення і ніжне зволоження шкіри.

Лосьйон тонізуючий з природними мінералами і 8-ю амінокислотами, 150 мл.
Лосьйон тонізуючий з природними мінералами і вісьмома амінокислотами ефективно очищує і дбайливо готує шкіру обличчя до наступних доглядових процедур. Його формула розроблена на основі фулеренової води, яка ефективно бореться з виснаженням і зневодненням здорових клітин. Вона проникає в самі глибини клітин, діє, як сильний антиоксидант, допомагає позбутися від акне, звузити пори та сприяє тривалому відновленню і зволоженню шкіри.

Крем для обличчя денний з гіалуроновою кислотою і маслом авокадо, 45 мл.
Склад крему багатий натуральними активними речовинами, Ви відчуєте ніжне живлення і зволоження завдяки гіалуронової кислоти. Вона не тільки справляється з сухістю, а й відновлює пружність і еластичність шкірного покриву.

Крем для обличчя нічний з гіалуроновою кислотою і маслом рисових висівок, 45 мл.
Фулеренова вода, яка входить до складу крему - унікальний компонент, який ефективно позбавить від виснаження і зневоднення клітин. Ця новація у світі краси допомагає підтримувати водний баланс, позбутися акне, сприяє відновленню клітин, вирівнює колір обличчя. Вона навіть здатна звузити пори та зменшити пігментацію шкіри!

Крем для повік з гіалуроновою кислотою і вітамінним комплексом, 45 мл.
Ніжний крем для повік з гіалуроновою кислотою і вітамінним комплексом активно зволожує шкіру навколо очей, підвищує її пружність і уповільнює процеси старіння, також ефективно запобігає появі зморшок, прекрасно прибирає темні кола під очима і набряки.

Гідрофільна олія для вмивання та зняття макіяжу з комплексом масел і вітамінів, 150 мл.
Завдяки обліпиховій, оливкової, мигдальній, а також олії виноградних кісточок, багатих насиченими жирними кислотами, гідрофільна олія легко усуває лущення, сухість, почервоніння і висипання.

Маска для обличчя з олією авокадо і 8-ю амінокислотами, 75 мл.
Завдяки вітамінам В5, Е, РР і F Ви помітите вирівнювання кольору обличчя, зменшення набряклості та сухості. Також вони сприяють регенерації шкіри, усувають лущення, покращують клітинне дихання. Маска для обличчя з олією авокадо і 8-ю амінокислотами очищує пори, зменшує нерівності шкірного покриву. Шкіра стає більш свіжою і пружною.

Крем-скраб для обличчя з мікрогранулами бамбука, 75 мл.
Крем-скраб для обличчя з мікрогранулами бамбука очищає пори, зменшує нерівності шкірного покриву, зволожує, живить і пом'якшує шкіру обличчя. Шкіра стає більш свіжою і пружною.

Набір для догляду за шкірою обличчя - Максимальне живлення VitaminClub Set (foam/150ml + lot/150ml + crm/3*45ml + oil/150ml + mask/75ml + crm/scrub/75ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.