Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ УКЛАДКИ КОРОТКОГО ВОЛОССЯ SCHWARZKOPF PROFESSIONAL OSIS X-MAS SHORT HAIR TEXTURE BAG (HAIR/SPRAY/300ML + POWDER/10G)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Schwarzkopf Professional
Тип продукту: Набір
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Schwarzkopf Professional
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Стайлінг
  • Фіксація
  • Матування
  • Укладання
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Набір для укладки короткого волосся Schwarzkopf Professional OSiS X-Mas Short Hair Texture Bag (hair/spray/300ml + powder/10g) фото
ОПИС

Набір для укладки короткого волосся Schwarzkopf Professional OSiS X-Mas Short Hair Texture Bag (hair/spray/300ml + powder/10g)

До складу набору входить:

Лак для волосся екстра сильної фіксації Schwarzkopf Professional Osis Session Label Hair Spray Strong Hold, 300 мл.
Лак для волосся екстра сильної фіксації Schwarzkopf забезпечить надзвичайно сильну фіксацію зачіски без непривабливого склеювання. Завдяки унікальній рецептурі лак швидко висихає, захищаючи зачіску від вологості і запобігаючи небажане розпушування волосся. Після нанесення ваші локони здійсняться красивим блиском і будуть ідеально зафіксованими протягом тривалого часу.

Матуюча пудра Schwarzkopf Professional Osis Dust It Flex, 10 г.
Пудра надає волоссю матового ефекту, помітної текстури, обсягу, а також відокремлює пасма один від одного. Забезпечує стійку фіксацію. Це ідеальний засіб для створення сучасних зачісок.

Набір для укладки короткого волосся Schwarzkopf Professional OSiS X-Mas Short Hair Texture Bag (hair/spray/300ml + powder/10g)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.