Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЕСЕНЦІЯ ВІДБІЛЮЮЧА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З ЦЕНТЕЛЛОЙ MEDI PEEL PEPTIDE 9 VOLUME WHITE CICA ESSENCE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Medi Peel
Тип продукту: Есенція
Виробник: Medi Peel
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Розгладження
  • Відновлення
  • Від подразнення шкіри
  • Живлення
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Есенція відбілююча для обличчя з центеллой Medi Peel Peptide 9 Volume White Cica Essence фото
ОПИС

Есенція відбілююча для обличчя з центеллой Medi Peel Peptide 9 Volume White Cica Essence

Есенція освітлююча для обличчя з центели Medi Peel Peptide 9 Volume White Cica Essence розроблена для шкіри, яка втрачає пружність і проявляє ознаки старіння, молодої і зрілої шкіри, з ознаками втоми і стресу. Есенція інтенсивно і швидко проникає в найглибші шари дерми, щоб надати могутню антиоксидантну і зволожуючу дію, освітлює і вирівнює ділянки покриву із зморшками і пігментними плямами, усуває веснянки і освіжає колір обличчя. Продукт призначений для глибокого впливу на шкіру, вирівнює рельєф і покращує текстуру шкіри обличчя, підсилює шкірний бар'єр і запобігає розвитку більш грубих ознак старіння, розгладжує мімічні зморшки і тонізує.

Призначення
Ефективно і швидко освітлює тон обличчя;
Глибоко живить і зволожує;
Розгладжує зморшки і шкірні складки;
Насичує антиоксидантними компонентами, бореться зі старінням;
Знімає запалення, свербіж, подразнення;
Підсилює регенерацію і коллагеногенеза;
Пом'якшує і тонізує;
Підвищує пружність і еластичність.

Властивості
Легко-проникаюча есенція забезпечує потужний антивіковий ефект завдяки потужному складу з пептидами і витяжкою центели, які інтенсивно зволожують і підвищують пружність шкіри, стимулюють вироблення колагену і еластину, розгладжують мімічні зморшки і шкірні складки, зменшують прояви вікових змін, захищають покрив про УФ і вільних радикалів.

Активні компоненти
9 видів пептидів проникають і діють на шкіру зсередини, завдяки чому, зморшки видавлюються і розгладжуються, клітини покриву відновлюються швидше, колаген виробляється швидше, шкіра наповнена вологою і цінними речовинами з омолоджуючою дією.
Екстракт центели азіатської це натуральний дуже потужний антиоксидант, захищає від зовнішнього впливу, оберігає клітини від руйнування і старіння, робить глибокий зволожуючу і протизапальну дію, заспокоює і очищає шкіру від мікробної флори.
Аргінін скорочує вираженість і кількість зморшок, вирівнює тон, прискорює регенерацію і сприяє оновленню клітинного складу, підвищує еластичність.
Рослинні екстракти тонізують, зволожують, скорочують зморшки, розгладжують і живлять покрив, зміцнюють захисні властивості шкіри, захищають від фотостаріння.
Арганова олія насичує шкіру вітаміном Е, це потужний антиоксидант і один з найсильніших антивікових компонентів, знімає запалення, прискорює загоєння ранок і тріщин, подразнень, глибоко живить і пом'якшує покрив.
Вітамін В3 (Ніацинамід) усуває зайву пігментацію, освітлює шкіру, зменшує глибину зморшок, вирівнює колір і тон обличчя, покращує зовнішні характеристики шкіри, нормалізує гідроліпідний баланс, має виражену антивікову дію.

Результат
Есенція завдяки високій концентрації активних речовин надає потужну і довгострокову дію на молоду і вікову шкіру з ознаками в'янення і першими зморшками. Інтенсивний і глибокий вплив швидко повертає покрову м'якість і пружність, підвищує еластичність і тонус, робить шкіру гладкою і м'якою, розгладжує зморшки і усуває гіперпігментацію.

Застосування
Есенція наноситься на всю поверхню обличчя м'якими рухами до появи дрібних бульбашок. Після появи бульбашок допомогти есенції вбратися до кінця легкими рухами.

Склад
Purified Water, Glycerin, Methyl Propane Diol, Methyl Perfluoroisobutyl Ether, Hydrogenated Polyisobutene, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Methyl Purple Luobutyl Ether, Niacinamide, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Cyclohexasiloxane, Oil Palm Oil, Sodium Myristoyl Glutamate, Arginine, Glyceryl Stearate, PG-100 Stearate, Decyl Glucoside, Betaine, Hydrogenated Lecithin, Hydroxyethyl Urea, Oil Palm Kernel Oil, Dimethicone, Decylene Glycol, Ammonium Acryloyl Dimethyl Taurate/V Picopolymer, Myristic Acid, Hexylene Glycol, Carbomer, Propane Diol, Eucalyptus Leaf Extract, Dusong Fruit Extract, Butylene Glycol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Cross Polymer, Glycerylacrylate/Acrylic Acid Polymer, Sodium Hyaluronate Cross Polymer, Urea, Allantoin, Ammonium Lactate, Adenosine, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Glycosaminoglycan, Laureth-23, Propylene Glycol, Disodium Id, Butes-3, Centella Extract, Centella Leaf Extract, Chamomile Flowers, Argan Kernel Oil, Green Tea Extract, Columbine Bark Extract, Fructans, Roots/Root Extracts, Sodium Benzotriazylbutylphenol Sulfonate, Benzyl Glycol, Ethanol, Decyl Alcohol, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Glucose, Desamido Collagen, Hydrolyzed Collagen, Tranexamic Acid, Tributyl Citrate, Trideceth-6, Sodium Polyacrylate, Pentylene Glycol, Hydrogenated Polydecene, Glyceryl Polymethacrylate, Zymo Root Extract, Cypress Leaf Extract, Asiaticoside, Oregano Leaf Extract, White Willow Bark Extract, Hyaluronic Acid, Lactobacillus/Bean Fermentation Extract, Broiler Bark Extract, Golden Extract, Purslane Extract, Sorbitan Laurate, Polysorbate 20, Raspberry Ketone, Polysorbate 80, Irismos Extract, Hydroxyethylcellulose, Acetyldipeptide-1 Cetyl Ester, Astaxanthin, Hydrolyzed Elastin, Palmitoyl Tripeptide-5, Madecassoside, Madecca Acid, Acetylhexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Asiatic Acid, Oligopeptide-29, Oligopeptide-32, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Pentapeptide-4,1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Totalol, Caprylyl Glycol, Fragrance, Blue No. 1, Yellow 5, Yellow 4.

Есенція відбілююча для обличчя з центеллой Medi Peel Peptide 9 Volume White Cica Essence
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.