Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЕМУЛЬСІЯ З ПЕПТИДАМИ ДЛЯ ЕЛАСТИЧНОСТІ ШКІРИ MEDI PEEL PEPTIDE 9 AQUA ESSENCE EMULSION

Час застосування: Універсальний
Бренд: Medi Peel
Тип продукту: Емульсія
Виробник: Medi Peel
Вік: 30+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Емульсія з пептидами для еластичності шкіри Medi Peel Peptide 9 Aqua Essence Emulsion фото
ОПИС

Емульсія з пептидами для еластичності шкіри Medi Peel Peptide 9 Aqua Essence Emulsion

 

Емульсія з пептидами для еластичності шкіри Medi Peel Peptide 9 Aqua Essence Emulsion оздоровлює і розгладжує шкіру при перших ознаках старіння, освіжає і вирівнює тон, підвищує пружність. Емульсія з пептидним комплексом і 4 видами гіалуронової кислоти допомагає втомленій і тьмяній шкірі повернути енергію і сяйво, підтягнути і розгладити дрібні зморшки до ідеальної гладкій поверхні, зменшити вираженість глибоких зморшок, надати покрову тонус і підвищити пружність. Рослинні екстракти, кетон малини, полісахариди і ефірні масла забезпечують поживну і глибоку зволожуючу дію, сприяють омолодженню вікової шкіри, попереджають появу ознак старіння на молодий шкірі. Емульсія проникає в глибокі шари дерми, швидко вбирається і відмінно сприймається клітинами шкіри, відновлює активні функції клітини, активізує внутрішньоклітинні процеси регенерації і стимулює синтез колагену.

Призначення
Зменшує вираженість зморшок, розгладжує мімічні зморшки;
Усуває і вирівнює шкірні заломи;
Зволожує і глибоко живить вітамінами;
Насичує клітини киснем, покращує кровотік;
Знімає сухість, свербіж, подразнення;
Освітлює пігментні ділянки;
Підвищує пружність і тонус шкіри.

Властивості
Емульсія з пептидами інтенсивно омолоджує втомлений шкірний покрив після 30 років, усуває перші ознаки старіння, розгладжує і виштовхує дрібні зморшки, перешкоджає розвитку нових зморшок, виправляє тон шкіри і усуває заломи, підвищує тургор покриву і підсилює захисний каркас, запобігає опущення повік і щік, вирівнює колір і покращує текстуру.

Активні компоненти
Пептидний комплекс з 9 видів пептидів стимулює регенерацію клітин, сприяє розвитку нових клітин, оновлює склад, підсилює пружність шкіри, активізує вироблення колагену і еластину, зморшки виштовхуються і розгладжуються, шкіра наповнюється вологою і цінними речовинами з омолоджуючою дією.
Гіалуронова кислота забезпечує максимальне зволоження і підтримує гідроліпідний шар шкіри, прискорює вироблення колагену і запобігає випаровуванню вологи з глибоких шарів дерми, пом'якшує і підвищує тонус шкіри.
Гідролізований колаген підвищує вироблення шкірою власного колагену, стимулює процеси відновлення і омолодження, скорочує заломи і мімічні зморшки, підвищує пружність покриву.
Аденозин уповільнює розвиток процесів вікових змін, зміцнює контури обличчя, підсилює тургор, підвищує еластичність епідермісу, пом'якшує і розгладжує.

Результат
Емульсія з ефектом ліфтингу ефективно бореться з першими ознаками старіння шкіри, знімає втому, освітлює пігментні плями, вирівнює тон і рельєф обличчя. Шкіра стає більш еластичною, випромінює здоров'я і енергію, більш підтягнута, гладка і м'яка, дрібні зморшки зникають, інші ознаки вікових змін не з'являються, клітини отримують достатньо вологи і вітамінів.

Застосування
Емульсію наносять в достатній кількості на шкіру обличчя, розподіляється по всій поверхні шкіри м'якими рухами по масажних лініях від центру до периферії до повного вбирання.

Склад
Water, methylpropanediol, glycerin, cyclopentasiloxane, cetearyl olivate, cyclohexasiloxane, betaine, cetyl ethylhexanoate, sorbitan olivate, canola oil, caprylic/capric triglyceride, glyceryl stearate, peg-100 stearate, vitis vinifera (grape) seed oil, prunus armeniaca (apricot) kernel oil, hydroxyacetophenone, trehalose, macadamia integrifolia seed oil, arginine, carbomer, fragrance, hydroxyethylcellulose, ethylhexylglycerin, adenosine, disodium edta, allantoin, desamido collagen, juniperus communis fruit extract, magnolia officinalis bark extract, eucalyptus globulus leaf extract, fructan, hydrolyzed collagen butylene glycol, hydrogenated polyisobutene, argania spinosa kernel oil, propanediol, glyceryl polymethacrylate, sodium hyaluronate crosspolymer, sorbitan laurate, propylene glycol, hydrolyzed glycosamonoglycans, 1,2-hexanediol, nonoxynol-12, sodium hyaluronate, phenoxyethanol, chondrus crispus extract, benzyl glycol, acetyl dipeptide-1 cetyl ester (0.8 ppm), astaxanthin, ethyl hexanediol, hydrolyzed elastin, hydrolyzed hyaluronic acid, palmitoyl tripeptide-5 (0.1 ppm), caprylyl glycol, anemarrhena asphodeloides root extract, acetyl hexapeptide-8 (0.01 ppm), copper tripeptide-1 (0.01 ppm), hyaluronic acid, acetyl octapeptide-3 (0.005 ppm), palmitoyl tetrapeptide-7 (0.005 ppm), hexapeptide-9 (0.005 ppm), raspberry ketone, palmitoyl oligopeptide (0.001 ppm), palmitoyl tripeptide-1 (0.001 ppm), palmitoyl pentapeptide-4 (0.001 ppm)

Емульсія з пептидами для еластичності шкіри Medi Peel Peptide 9 Aqua Essence Emulsion
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.