Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ВІТАМІННИЙ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ДЛЯ ВИРІВНЮВАННЯ ТОНУ ШКІРИ MEDI PEEL DERMA MAISON VITABENONE BRIGHTENING CAPTURE CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Medi Peel
Тип продукту: Крем
Виробник: Medi Peel
Вік: 30+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Крем вітамінний для обличчя для вирівнювання тону шкіри Medi Peel Derma Maison Vitabenone Brightening Capture Cream фото
ОПИС

Крем вітамінний для обличчя для вирівнювання тону шкіри Medi Peel Derma Maison Vitabenone Brightening Capture Cream

Крем вітамінний для обличчя для вирівнювання тону шкіри Medi Peel Derma Maison Vitabenone Brightening Capture Cream має виражену омолоджуючу дію на зрілу шкіру після 30, вирівнює тон і сприяє підвищенню тонусу шкіри. Втрата еластичності і підвищена пігментація можуть стати справжньою проблемою в зрілому віці. Коли клітини шкіри вже не виробляють колаген в необхідній кількості, вітамінний крем допомагає повернути тонус і пружність, пом'якшує і розгладжує шкіру, усуває дрібні зморшки і заломи, глибоко зволожує і живить суху шкіру, захищає від впливу сонячних променів, бореться з пігментацією і ознаками фотостаріння. Шкіра отримує заряд вітамінів (аскорбінова кислота, Пантенол, Ніацинамід та ін.), пептидів, енергії з рослинних екстрактів і ефірних масел. Покров виглядає рівним, гладким. Крем надає шкірі сяйво і прискорює регенерацію тканин на клітинному рівні.

Призначення
Покращує мікрорельєф і вирівнює тон;
Тонізує і розгладжує дрібні зморшки;
Глибоке оновлення і омолоджуючий ефект;
Освітлює пігментні плями і постакне;
Підвищує гідратацію;
Насичує антиоксидантами і вітамінами;
Покращує мікроциркуляцію крові;
Оберігає від фотостаріння;
Оздоровлює і надає обличчю свіжість;
Регенерація на всіх рівнях.

Властивості
Крем для вирівнювання тону обличчя ефективно бореться з ознаками старіння і фотостаріння після 30, розгладжує шкіру, усуває дрібні зморшки, зменшує глибину глибоких зморшок, робить шкіру більш пружною і свіжою, значно поліпшується зовнішній вигляд і текстура шкіри, підвищується тонус і еластичність, підтягуються в'ялі ділянки, шкіра випромінює енергію і сяйво.

Активні компоненти
Ідебенон надає могутню антиоксидантну дію, нейтралізує вільні радикали, завдяки своїм дрібним часткам, проникає швидко і досягає глибоких шарів дерми, розгладжує зморшки, запобігає руйнуванню клітинних мембран, підвищує рівень пружності.
Пептиди омолоджують і регенерують шкіру, стимулюють оновлення клітинного складу, зміцнюють ліпідний бар'єр, зволожують глибоко та інтенсивно, підвищують місцевий імунітет.
Комплекс вітамінів групи В (В3, В5, В6) сприяють зміцненню шкіри, підвищують її щільність, зменшують чутливість до зовнішніх факторів, загоює, вирівнює тон, оздоровлює, підвищує пружність і еластичність, покращує текстуру і вирівнює мікрорельєф.
Вітамін Е - це антиоксидантний захист, надає шкірі гладкість і пом'якшує.
Вітамін С захищає від бактерій, інфекцій, освітлює і вирівнює тон, підвищує імунітет, підтягує.
Гіалуронова кислота інтенсивно і глибоко зволожує, живить, пом'якшує, розгладжує рельєфні ділянки, перешкоджає втраті вологи, позбавляє від лущення і свербіння, розгладжує зморшки.
Екстракт тростини зменшує вироблення меланіну, освітлює пігментацію, активно зволожує, вирівнює колір і тон шкіри, робить покрив більш гладким.

Результат
Крем при регулярному використанні дає помітний стійкий результат - шкіра стає більш пружною і підтягнутою, підвищується пружність і еластичність, вирівнюється тон, шкіра здорова і сяюча, наділена природним кольором, зморшки зменшуються, нові ознаки віку не з'являються.

Застосування
Крем наносять на очищену і тонізовану шкіру як завершальний етап догляду вранці та ввечері. М'якими масажними рухами розподілити крем по обличчю та шиї до повного поглинання.

Склад
Full Ingredient Purified Water, Betaine, Glycerine, Glyceres-26,1,2-Nucleic Acid Diol, Acrylate / C10-30 Ilkyacrylate Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyl Dimethyl Taurate Corolimer, Panthenol, Butyleneglycol, Niacinamide (37.5pprm) , Calcium Pantothenate (17.5ppm), Sodium Ascorbyl Phosphate (75pm), Tocopherylacetate (3ppm), Pyridoxine HCl 3prm), Maltodextrin, Sodium Starchioctenyl Succinate, Silica, ReаD Extract, Fuxir Extract, Citric Acid, Sodium Citrate, Palmitoyl Penta Peptide-4 , Hydrogenated Lecithin, Glyceryl Acrylate / Acrylic Acid Copolymer, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrated Hyaluronic Ronic Acid, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydroxydesilyl Biquinone (2pm), Pizza-60 Hydrogenated Castor Oil, Synthetic Fluorupolite, Titanium Dioxide, Irish Moss Powder, Agar, Mica, Red Iron Oxide, Gellan Gum, Tan Oxide, Lecithin, Polysorbate 20, Pendylenglycol, Disodium Ditea, Ethyl Nucleus Glycerin, Sodiu m Benzoate, Fragrance.

Крем вітамінний для обличчя для вирівнювання тону шкіри Medi Peel Derma Maison Vitabenone Brightening Capture Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.