Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАСКА ТКАНИННА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З ЦЕНТЕЛЛОЮ І БАМБУКОМ MEDI PEEL BAMBOO CICA BOMB CALMING MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Medi Peel
Тип продукту: Маска
Тип маски: Тканинна
Виробник: Medi Peel
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Очищення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Маска тканинна для обличчя з центеллою і бамбуком Medi Peel Bamboo Cica Bomb Calming Mask фото
ОПИС

Маска тканинна для обличчя з центеллою і бамбуком Medi Peel Bamboo Cica Bomb Calming Mask

Маска тканинна для обличчя з центеллою і бамбуком Medi Peel Bamboo Cica Bomb Calming Mask це справжній вибух енергії та максимум ефекту і користі вітамінів і мікроелементів. Маска на основі екстракту центелли надає могутню антиоксидантну та протизапальну дію, захищає шкіру від пересихання і лущення, посилює коллагеногенез, прискорює загоєння і регенерацію клітин, вирівнює тон і покращує текстуру шкіри. Маска в значній мірі освіжає і освітлює зони пігментації, підвищує рівень гідратації, покращує мікроциркуляцію крові та прискорює обмінні процеси.

Призначення
Заспокоює і знижує запалення;
Усуває роздратування;
Захист від вільних радикалів;
Очищає і вирівнює тон шкіри;
Регенерація клітин;
Бореться з куперозом;
Активізує вироблення колагену;
Зволоження, тонізування.

Властивості
Тканинна маска з центеллою забезпечує глибоке зволоження та живлення всіх рівнів дерми, заспокоює і загоює роздратування, знижує рівень запалення, розгладжує, тонізує, усуває зморшки.

Активні компоненти
Центелла азіатська загоює і відновлює шкіру після висипань і подразнень, вирівнює тон, забезпечує зволоження і тонізацію.
Екстракт бамбука надає зміцнювальну і протизапальну дію, знімає роздратування і почервоніння.
Гіалуронова кислота (5 видів) інтенсивно зволожує і живить, підсилює пружність, підвищує тургор, розгладжує, запобігає пересушування шкіри.
Пантенол загоює ранки, вирівнює шкіру після висипань і акне, утримує вологу в клітинах.

Результат
Тканинна маска ефективно і за короткий час повертає роздратованій шкірі рівний тон, привабливість, свіжість, сяйво, усуває сліди від висипань і подразнень, заспокоює шкіру, вирівнює тон після рубців, підтягує і оновлює шкіру.

Застосування
Обличчя очистити і тонізувати. Нанести маску, щільно притиснути до шкіри залишити на 10-20 хвилин. Потім зняти і вбити залишки активної речовини кінчиками пальців до повного поглинання.

Склад
Purified Water, Glycerin, Methyl Propanediol, Betaine, Niacinamide (10000 ppm), Astaxantin (10 ppm), Tocopheryl Acetate (29 ppm), Pyridoxine HCL (2 ppm), Citric Acid, Cyanocobalamin, Sodium Citrate, Panthenol (100 ppm), Sodium Ascorbyl Phosphate (7,5 ppm), Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxypropyl Trimonium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hyaluronic Acid, Potassium Hyaluronate, Coptis Root Extract, Lemon Peel Oil, PEG-32 Propanediol, Pentylene Glycol , Coconut Coconut Fruit Extract, Savior Pine Leaf Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ethyl Hexanediol, 1,2-Hexanediol, Allantoin, Cyclodextrin, Dextrin, PEG-2M, Silica, Sodium Polyacrylate, C13-140 Isoparaffin, Laureth-7 , Carbomer, Cetyl Ethyl Hexanoate, Al-han, Xanthan Gum, Ethyl Hexyl Glycerin, Disodium EDTA, Cellulose Gum, Calcium Pantothenate, Maltodextrin, Sodium Starch Octenyl Succinate.

Маска тканинна для обличчя з центеллою і бамбуком Medi Peel Bamboo Cica Bomb Calming Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.