Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗУБНІ ЩІТКИ ДЛЯ МІЖЗУБНИХ ПРОМІЖКІВ MEGASMILE INTERDENTAL BRUSHES MIX (SSSS/SS/M/L)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Megasmile
Тип аксесуара: Зубна щітка
Виробник: Megasmile
Вік: 7+
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару:
  • Очищення зубного нальоту
  • Свіже дихання
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Швейцарія
Зубні щітки для міжзубних проміжків Megasmile Interdental Brushes MIX (SSSS/SS/M/L) фото
ОПИС

Зубні щітки для міжзубних проміжків Megasmile Interdental Brushes MIX (SSSS/SS/M/L)

Інтердентальні щітки для дорослих і дітей 7 +. Матеріал щітки - нейлон, ручка - еко пластик. Пакування складається з 5 щіток.

Розміри:

MIX, (SS - 2 шт., SSSS, M, L), 5 шт. в упаковці
SSSS 0.4 - 1.7
SS 0.5 - 2.4
M 0.7 - 4.0
L 0.8 - 5.0

Властивості
Megasmile Interdental Brushes - ефективні, що не травмують, зручні щітки для очищення важкодоступного простору між зубами, під брекетами, імплантами та протезами. Виконують захист від появи карієсу і захворювань ротової порожнини. Мають гарним дизайном, ретельно продумані в кожній деталі. Густо розташовані один до одного щетинки з індикатором, без пір, значно покращують якість очищення міжзубних ділянок і ліній вздовж ясна. Хірургічна дріт - міцний, тонка, з антибактеріальним напиленням, оснащена гнучкою шийкою і закругленою голівкою, що забезпечує безпеку у використанні.

Ефект
Зуби та простір між зубами ретельно очищені, дихання довше зберігається свіжим, значно знижується ризик виникнення захворювань ротової порожнини.

Рекомендація до застосування
Піднести щітку до простору між зубами, вибрати правильне положення (бажано перпендикулярно) для зручного та комфортного очищення, акуратно ввести в міжзубний проміжок до повного проходження наскрізь, при необхідності повторити або виконати обертальні рухи, потім витягнути щітку і промити проточною водою. Після цього можна приступати до наступної ділянки. Не застосовувати препарат із зусиллям під час введення, якщо це відбувається, значить необхідно підібрати щітку меншого розміру.

Зубні щітки для міжзубних проміжків Megasmile Interdental Brushes MIX (SSSS/SS/M/L)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.