Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА-АНТИОКСИДАНТ ПЮР ВІТАМІН С10 ПРОТИ ЗМОРШОК ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ LA ROCHE-POSAY PURE VITAMIN C10

Час застосування: День
Бренд: La Roche-Posay
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Vichy Laboratoires
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна реєстрації: Франція
Сироватка-антиоксидант ПЮР ВІТАМІН С10 проти зморшок для відновлення шкіри обличчя La Roche-Posay Pure Vitamin C10 фото
ОПИС

Сироватка-антиоксидант ПЮР ВІТАМІН С10 проти зморшок для відновлення шкіри обличчя La Roche-Posay Pure Vitamin C10

Чистий вітамін С (L-аскорбінова кислота) є найбільш біологічно активною формою вітаміну С, який відомий своїми властивостями покращувати сяйво та стан поверхні шкіри. Проте організм людини неспроможний генерувати цю молекулу. Цей вітамін шкіра може отримати лише ззовні. Pure Vitamin С10 – це унікальне поєднання ефективних інгредієнтів, що добре переносяться шкірою. Засіб містить Вітамін С у високій концентрації, який є одним з найвідоміших антиоксидантів і має широкий спектр дій для боротьби з ознаками старіння шкіри. Легка, оксамитова, нежирна текстура швидко поглинається. Підходить як основа під макіяж. Для всіх типів шкіри. Унікальна оновлююча антивікова сироватка з високою концентрацією чистого вітаміну С, саліциловою кислотою та заспокійливим нейросенсином, адаптована до фізіологічного рівня pH шкіри, підходить для відновлення сяйва чутливої ​​шкіри обличчя. Випускається обсягом 30 мл.

Призначення
Візуально скорочує поверхневі та глибокі зморшки, надає шкірі сяйва.

Активні компоненти
Вітамін С – потужний антиоксидант який запобігає появі ознак старіння шкіри, стимулює вироблення колагену, покращує кольори обличчя. Міститься у формулі концентрації 10%.
Саліцилова кислота вирівнює поверхню шкіри за рахунок відлущувальної дії.
Нейросенсин і Термальна вода La Roche-Posay заспокоюють навіть чутливу шкіру, надають їй почуття комфорту.

Результат
Миттєво шкіра сяюча, зволожена та ніжна. Зморшки та лінії зневоднення розгладжуються, шкіра відчувається більш гладкою. Колір і однорідні текстури обличчя. Шкіра повертає своє природне сяйво.

Рекомендації до застосування
Наносити вранці на очищену суху шкіру обличчя та шиї, уникаючи зони навколо очей. Використовувати разом із засобом SPF 15.

Склад
Aqua/Water, Ascorbic Ac Id, Cyclohexas I Loxane, Glycerin, Alcohol Denat., Potassium Hydroxide, Polymethylsilsesquioxane, Polysilicone-11, Dimethicone, Propylene Glycol, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, C Adenosine, Poloxamer 338, Ammonium, Lyacryloyldimethyl, Taurate, Disodium EDTA, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Caprylyl Glycol, Laureth-7, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Xanthan Gum, Toluene Sulfonicacid, Toluene Sulfonicacid,

Протестовано на чутливій шкірі. Некомендогенно.

Сироватка-антиоксидант ПЮР ВІТАМІН С10 проти зморшок для відновлення шкіри обличчя La Roche-Posay Pure Vitamin C10
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.