Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІСК ДЛЯ ВОЛОССЯ C МАТОВИМ ЕФЕКТОМ BABARIA MATT STYLING WAX

Час застосування: Універсальний
Бренд: Babaria
Тип продукту: Віск
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Berioska, S. L.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Стайлінг
  • Моделювання
  • Фіксуючий
  • Укладання
Для кого:
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Віск для волосся c матовим ефектом Babaria Matt Styling Wax фото
ОПИС

Віск для волосся c матовим ефектом Babaria Matt Styling Wax

Віск для волосся бренду Babaria допоможе втілити вашу мрію, якщо ви мрієте про ефектні укладання, як у моделей зі сторінок модних журналів. Натуральна формула засобу створена за технологією, що сприяє сильній фіксації. В основі продукту містяться мультивітаміни, що інтенсивно зволожують і живлять пасма. Легка текстура сприяє моделюванню будь-яких зачісок, а також дарує тонкий аромат, що освіжає. Продукт швидко вбирається і ефективно діє як на сухих, так і на вологих пасмах.

Призначення
Натуральний матовий фінішний віск для укладання волосся. Ідеально підходить для створення різних стилів на короткому і середньому волоссі. 48 годин фіксації.

Активні компоненти
Мультивітаміни.

Рекомендація до застосування
Взяти невелику кількість воску і розігріти його, розтираючи між долонями. Нанести на сухе або вологе, висушене рушником волосся, надаючи йому потрібну зачіску пасмо за пасмом. Легко усувається.

Склад
Aqua (Water), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ceteareth-20, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Synthetic Wax, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Alcohol Denat, VP/VA Copolymer, Kaolin, Retinyl Palmitate, Calcium Pantothenate, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Lysine, Zinc Chloride, Linoleic Acid, PEG-35 Castor Oil, Ascorbyl Palmitate, Inositol, Polysorbate 20, Biotin, Magnesium Chloride, Potassium Chloride, Sodium Chloride, Tocopherol, Benzophenone-4, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Methylparaben, Paraffinum Liquidum, BHT, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Diethyl Phthalate, t-Butanol, Potassium Sorbate, Denatonium Benzoate, Citronellol, Linalool, Geraniol.

Віск для волосся c матовим ефектом Babaria Matt Styling Wax
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.