Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧЕ МОЛОЧКО ДЛЯ ТІЛА З ЕКСТРАКТОМ ВІВСА BABARIA OATS BODY MILK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Babaria
Тип продукту: Молочко
Виробник: Berioska, S. L.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Нормальна
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Зволожуюче молочко для тіла з екстрактом вівса Babaria Oats Body Milk фото
ОПИС

Зволожуюче молочко для тіла з екстрактом вівса Babaria Oats Body Milk

Зволожуюче молочко для тіла з екстрактом вівса Babaria Oats Body Milk, розроблене іспанським брендом, створює на вашій шкірі невагому ароматну ауру свіжості. Найлегша консистенція молочка покращує здатність продукту вбиратися, насичує кожну клітинку покриву дорогоцінної вологою, вітамінами і мікроелементами, оберігає шкіру від руйнування під впливом ультрафіолету і окислювального стресу, створює захисний бар'єр від старіння і втрати пружності. Молочко повністю поглинається шкірою, допомагає підтримувати покрив свіжим і еластичним надовго. Засіб має виражений живильний і пом'якшувальний ефект, розгладжує мікрорельєф і захищає шкіру від передчасного старіння.

Призначення

  • Інтенсивне зволоження на всіх рівнях дерми
  • Швидко вбирається і діє глибоко
  • Легка консистенція, натуральний склад
  • Посилена формула для підвищення гідратації
  • Прискорює внутрішньоклітинні процеси
  • Підтримує еластичність і пружність.

Властивості
Молочко для тіла з ефектом зволоження активно і повністю вбирається в шкіру, живить і зволожує глибоко кожну клітинку дерми, підсилює пружність і підтримує тонус шкіри, м'яко і делікатно впливає на всі типи шкіри, захищає від ультрафіолету і розвитку процесів старіння.

Активні компоненти
Вівсяний екстракт має виражену заспокійливу і ультра зволожуючу дію, пом'якшує і прискорює регенерацію пошкоджених клітин покриву, підсилює вироблення колагену, знижує активність сальних залоз і нормалізує обмінні процеси, зміцнює ліпідний бар'єр і повертає шкірі її природні захисні властивості, захищає клітини дерми від окислювального стресу і гальмує процеси старіння.

Результат
Молочко для тіла активно зволожує і пом'якшує шкіру, після нанесення швидко вбирається, не залишає слідів липкості або жирності, відмінно сприймається покровом, швидко розподіляється на поверхні шкіри, робить її м'якою, пружною і оксамитовою.

Спосіб застосування
Молочко наноситься на очищену шкіру масажними рухами до повного вбирання.

Склад:
Aqua (Water), Paraffinum Liquidum, Cetyl Alcohol, Propylene Glycol, Stearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Avena Sativa Kernel Extract, Sesamum Indicum Seed Oil, Glycerin, Dimethicone, Ceteth-24, Parfum (Fragrance), Sodium Carbomer, Tetrasodium EDTA, Methylparaben , Phenoxyethanol, Citric Acid, Propylparaben, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citronellol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Coumarin, Eugenol.

Зволожуюче молочко для тіла з екстрактом вівса Babaria Oats Body Milk
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.