Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СПРЕЙ-МІСТ ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ШКІРИ SESDERMA C-VIT BOOSTER ILUMINADOR LIPOSOMAL MIST

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Спрей
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Розгладження
  • Для завершення макіяжу
  • Тьмяний колір обличчя
  • Тонізація
  • Від зморшок
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Спрей-міст для всіх типів шкіри SesDerma C-Vit Booster Iluminador Liposomal Mist фото
ОПИС

Спрей-міст для всіх типів шкіри SesDerma C-Vit Booster Iluminador Liposomal Mist

Спрей-мист для всіх типів шкіри SesDerma C-Vit Booster Iluminador Liposomal Mist створений для миттєвого зволоження шкіри і підтримки її гідроліпідного балансу. Спрей моментально освіжає шкіру, усуває відчуття сухості і стягнутості, надає шкірі здорове сяйво, забезпечує ефект освітлення і тонування. Активна формула з наночастинками вітамінів і мікроелементів глибоко проникає в найглибші шари, прискорює внутрішньоклітинні процеси обміну речовин, сприяє відновленню клітин після згубного впливу ультрафіолету і вільних радикалів. Шкіра отримує максимум енергії і вологи, надійний захист від фотостаріння, гладкість і свіжість за одну мить.

Призначення
Захист кожного шару дерми від пересихання;
Перешкоджає втраті вологи;
Насичує клітини вітаміном С;
Підвищує місцевий імунітет шкіри;
Освітлює пігментацію;
Розгладжує зморшки і рельєфні ділянки;
Захищає від зовнішніх чинників;
Забезпечує доступ кисню і вітамінів;
Розгладжує і вирівнює тон;
Покращує структуру клітин і загальний стан шкіри;
Уповільнює процеси старіння;
Зміцнює гідроліпідну мантію.

Властивості
Міст з дрібнодисперсним розпилювачем ефективно впливає на всі типи шкіри, сприяє її моментальному зволоженню, вітамінізує, насичує киснем і живильними речовинами. Шкіра отримує максимум енергії і зволоження, активізуються обмінні процеси, підвищується вироблення гіалуронової кислоти і колагену, шкіра набуває пружності і здорового кольору. Завдяки впровадженню нанотехнології від СесДерма, вітаміни і мікроелементи проникають в найглибші шари дерми, вирівнюють зморшки, освітлюють зони пігментації, уповільнюють розвиток вікових змін.

Активні компоненти
Вітамін С забезпечує захист від зовнішніх факторів руйнування і впливу окисного стресу, зміцнює стінки капілярів, підтримує пружність.
Вітамін Е надає потужну омолоджуючу і зволожуючу дію, сприяє гладкості і м'якості шкіри.
Кетамін знімає запалення і забезпечує антибактеріальний захист, вирівнює поверхню сухої шкіри, усуває лущення, освіжає, підвищує вироблення колагену і еластину.
Цитрусовий екстракт відлущує огрубілі ділянки, стимулює клітинне оновлення, освітлює, тонізує, вирівнює тон і рельєф.
Транексамова кислота це амінокислота, яка ефективно бореться з підвищеною пігментацією, відбілює шкіру, блокує вироблення ферменту, підвищує пігментацію.

Результат
Спрей-мист забезпечує всім типам шкіри надійний захист від пересихання, усуває неприємне відчуття стягнутості, освіжає і миттєво зволожує. Шкіра насичується мікроелементами і мінералами, які підтримують її пружність, борються з пігментними плямами, усувають нерівності тону і рельєфу.

Застосування
Міст розпорошується на шкіру обличчя з відстані близько 10 см. Масажними рухами допомогти спрею повністю вбратися в шкіру.

Склад
Aqua, Propylene Glycol, Propanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Alcohol, BHA, BHT, Citral, Citronellyl Methylcrotonate, D-Limonene, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Lecithin, Linalool, Parfum, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Retinol, Sodium Chloride, Sodium Cholate, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Tranexamic Acid, Triethanolamine.

Спрей-міст для всіх типів шкіри SesDerma C-Vit Booster Iluminador Liposomal Mist
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.