Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ-СПРЕЙ ЛІПОСОМАЛЬНИЙ ДЛЯ ЩОДЕННОГО ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ, УРАЖЕНОЮ ПСОРІАЗОМ SESDERMA PSORISES GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Гель
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від псоріазу
  • Відновлення
  • Проти свербежу
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Схильна до почервоніння
  • Суха
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Гель-спрей ліпосомальний для щоденного догляду за шкірою, ураженою псоріазом SesDerma Psorises Gel фото
ОПИС

Гель-спрей ліпосомальний для щоденного догляду за шкірою, ураженою псоріазом SesDerma Psorises Gel

Гель-спрей ліпосомальний для щоденного догляду за шкірою, ураження псоріазом SesDerma Psorises Gel це спеціальний гель-спрей з унікальною лікувальною формулою розроблений для боротьби з шкірним захворюванням. Допомагає полегшити стан в період загострення і ремісії хвороби, усуває сухість і лущення, зменшує роздратування, значно покращує кровообіг, прискорює обмінні процеси і загоєння, стимулює оновлення шкіри, покращує здатність шкіри сприймати живильні елементи і вітаміни.

Призначення
- Надає потужну антибактеріальну дію;
- Зволожує і захищає шкіру;
- Лікує і регенерує уражені ділянки;
- Прискорює і покращує кровотік;
- Стимулює оновлення шкіри на клітинному рівні;
- Володіє імуномодулюючими властивостями;
- Зміцнює шкірний бар'єр;
- Легка текстура;
- Швидко поглинається;
- Пом'якшує, захищає шкіру.

Властивості
Легкий спрей від псоріазу допомагає шкірі зберегти поживні речовини і вітаміни, прискорює сприйняття клітинами мікроелементів і мінералів, робить шкіру м'якою, розгладжує уражені ділянки, сприяє загоєнню і якнайшвидшої регенерації шкіри. Спрей знімає больові відчуття за допомогою охолодження шкіри, усуває лущення, насичує клітини шкіри вологою і зв'язує молекули води, зміцнює зовнішній шар дерми.

Активні компоненти
Гліцерин має захисну дію, утворюючи на поверхні шкіри захисну плівку, розгладжує дрібні рельєфні ділянки, пом'якшує і прискорює загоєння невеликих подряпин і пошкоджень.
Хлоргексидин це зовнішній дезінфектор і антисептик для шкірного покриву, прискорює регенерацію клітин епітелію, бореться з бактеріями.
Кетамін має антибактеріальну та протизапальну дію, вирівнює поверхню покриву, знижує рівень лущення, активізує вироблення колагену і еластину.
Екстракт листя алое має протизапальну і ранозагоювальну дію, пом'якшує і вирівнює шкіру, зволожує і зберігає її еластичність.
Екстракт куркуми - це потужний натуральний антиоксидант, який має протизапальну дію, виводить токсини, оберігає клітини від окисного стресу, посилює доступ кисню до клітин, стимулює вироблення колагену і еластину.
Екстракт імбиру (корінь) має антиоксидантну і антисептичну дію, миттєво вирівнює рельєф, загоює пошкоджені ділянки, бореться з мікробами і зміцнює місцевий імунітет шкіри.

Результат
Гель-спрей зволожує клітини шкіри, сприяє зміцненню покриву, підвищує захисні властивості, володіє комплексною дією, яке забезпечує пошкоджену шкіру вітамінами і мікроелементами, сприяє її живленню і зволоженню, зміцнює стінки капілярів, вирівнює рельєф і загоює пошкодження, знижує запалення і усуває почервоніння. Шкіра стає м'якою і гладкою, отримує рівний тон і здоровий зовнішній вигляд.

Застосування
Наносять на пошкоджену ділянку шкіри, який попередньо необхідно очистити і висушити. Гель розподіляють рівномірним шаром, залишають на 15 хвилин до повного поглинання. З метою лікування гель використовують 2 рази на день, для профілактики - через день.

Склад
Hydrochloric Acid, Lactoferrin, Lactoperoxidase, Parfum, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Potassium Phosphate, Quercetin, Resveratrol, Dimethyl Ether, Salicylic Acid, Sodium Chloride, Sodium Cholate, Sodium Hyaluronate, Sodium, Hydroxide, Tetrahydrodiferuloylmethane, Tocopheryl Acetate, Tranexamic Acid, Tromethamine, Zinc Chloride.

Гель-спрей ліпосомальний для щоденного догляду за шкірою, ураженою псоріазом SesDerma Psorises Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.