Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ФОЛІЄВА КИСЛОТА 800 МКГ SOLGAR FOLIC ACID

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Дієтична добавка
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Вагітність
  • Дисфункція шлунково-кишкового тракту
  • Анемія
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Фолієва кислота 800 мкг Solgar Folic Acid фото
ОПИС

Фолієва кислота 800 мкг Solgar Folic Acid

Вітамін В9 з легендарної групи В - фолієва кислота, один з найважливіших компонентів для нашого організму. Заповнювати його запаси необхідно вчасно, методами перевіреними і точними - прийомом харчових добавок, тому що наш організм практично не накопичує цей вітамін. Оптимальне рішення купити комплекс Фолієва кислота 800 мкг Folic Acid провідного американського бренду Solgar, який містить стандартизований запас фолату, необхідний для нормальної життєдіяльності. Вітамін В9 бере участь у багатьох процесах нашого організму, він допомагає синтезувати нові ДНК, підтримує їх розвиток і цілісність структур, бере участь в кровотворенні і обміні речовин, зміцнює нервові волокна, стабілізує настрій, усуває депресивні стани. Особлива роль відводиться фолієвої кислоти під час планування і виношування вагітності, тому що необхідність в ній зростає в рази. Фолат здатний поліпшити функціонування репродуктивної системи, підвищує активність і якість сперматозоїдів у чоловіків, збільшує шанси імплантації і виношування здорового плоду у жінок. Фолієва кислота підтримує процес формування спинного і головного мозку майбутньої дитини, знижує ризик розвитку внутрішньоутробних патологій нервової трубки і відхилень у розвитку. Нестача вітаміну В9 можна визначити по блідим шкірних покривів, висипань на шкірі, перепади настрою, зниження концентрації уваги, неуважність, у вагітних відшарування плаценти, ризик переривання вагітності. Харчова добавка розроблена для дорослих, вік 18+, продукт унісекс, підходить для веганів. Форма випуску - упаковка 100 шт.

Призначення
Folic Acid 800 мкг рекомендований при нервових розладах, депресії, зниженні імунітету, порушення роботи шлунково-кишкового тракту, вагітності, нестачі вітамінів, анемії.

Властивості
Фолієва кислота в капсулах нормалізує функції кровотворення, підтримує здоров'я і діяльність нервової системи, стабілізує роботу травного тракту, знижує ризик розвитку патологій у плоду при вагітності.

Активні компоненти
Фолієва кислота - зміцнює нейрони головного мозку, підвищує активність нервових імпульсів, підтримує роботу серця, нормалізує травлення, підвищує імунітет, налагоджує функціонування репродуктивної системи у чоловіків і жінок.

Результат
Фолієва кислота в капсулах має загальнозміцнювальну дію, яка помітна в періоди загострення епідемій респіраторних захворювань. Швидкий ефект від прийому капсул видно по діяльності серця - налагоджується серцевий ритм, за настроєм - зникають перепади, стабілізується сон, по стійкості нервової системи - спокій, розважливість замість вибухів емоцій. Зовнішні ознаки користі фолату - зникають шкірні висипання, покрив стає гладким і чистим, не лущиться, зміцнюються ясна, перестають кровоточити.

Застосування
Перед початком прийому отримаєте консультацію лікаря. Виробник рекомендує наступну схему прийому - 1 капсула в день одноразово під час прийому їжі.

Склад
Фолієва кислота, мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, целюлоза рослинна, рослинний стеарат магнію.

Фолієва кислота 800 мкг Solgar Folic Acid
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.