Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПІДТРИМКА ПРОСТАТИ SOLGAR PROSTATE SUPPORT

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Дієтична добавка
Рекомендується при:
  • Простатит
  • Проблеми з передміхуровою залозою
  • Захворювання сечостатевої системи
Склад порції: 2 капсули
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Чоловіку
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Підтримка простати Solgar Prostate Support фото
ОПИС

Підтримка простати Solgar Prostate Support

Чоловіче здоров'я потребує постійної підтримки, яку нескладно забезпечити, маючи під рукою натуральні високоякісні продукти від компанії зі світовим ім'ям Солгар. Унікальний збалансований комплекс Підтримка простати Solgar Prostate Support забезпечує повноцінне живлення чоловічої статевої сфери, а також працює в напрямку профілактики захворювань сечового міхура. Комплекс з активними інгредієнтами, серед яких корінь кропиви, насіння гарбуза, селен і цинк, покращує статеву функцію, попереджає розвиток запальних процесів і простатиту, імпотенції і навіть раку простати. Капсули для чоловічого здоров'я Солгар допоможуть відновити еректильну функцію, поліпшити якість сперми і збільшити кількість життєздатних сперматозоїдів. Порушення репродуктивного здоров'я чоловіка призводить до безпліддя і невдалих спроб зачати дитину. З подібною проблемою впорається харчова добавка Prostate Support, підвищить шанси на зачаття і відновить чоловічу самооцінку. Лікопін і соєвий екстракт, що входять до складу комплексу покращують загальне самопочуття чоловіків, підтримуючи здоров'я і функціональність простати. Препарат для чоловіків старше 18 років. Форма випуску - упаковка 60 шт.

Призначення
Комплекс Солгар Підтримка простати призначають чоловікам репродуктивного віку при захворюваннях сечостатевої системи, проблем з передміхуровою залозою, при еректильній дисфункції, проблемами із зачаттям.

Властивості
Купіть Solgar Prostate Support, щоб відновити статеву функцію, поліпшити якість біоматеріалу, підвищити шанси на зачаття, збільшити кількість життєздатних сперматозоїдів, попередити розвиток раку простати, імпотенції.

Активні компоненти
Цинк (гліцинат цинку) зміцнює імунну систему, бере участь у виробництві ДНК і білків, поліпшує травлення.
Селен (L-селенометіонін) захищає від дії вільних радикалів, прискорює обмінні процеси.
Стандартизований екстракт пальми сереноа (ягоди) знімає запалення сечового міхура, підтримує здоров'я простати.
Стандартизований екстракт кропиви дводомної (лист) виступає як протизапальний, тонізуючий, антибактеріальний засіб.
Порошок гарбуза (насіння) містить багато цинку, білка, заліза, підвищує активність клітин.
Лікопін діє як антиоксидант, береже клітини і ДНК від руйнування.

Результат
Прийом капсул чоловічого комплексу приводить в норму репродуктивне здоров'я, підвищує якість сперми для зачаття і кількість сперматозоїдів, покращує якість статевого життя, знімає запалення передміхурової залози і сечового міхура, зменшує нічні позиви, нормалізує еректильну функцію.

Застосування
Перед прийомом харчової добавки рекомендується отримати консультацію лікаря. Якщо лікар не призначив інакше, приймайте по 2 капсули 1 раз на день під час прийому їжі.

Склад
Цинк (гліцинат цинку), Селен (L-селенометіонін), Стандартизований екстракт пальми сереноа (ягоди), Стандартизований екстракт кропиви дводомної (лист), Порошок гарбуза (насіння), Екстракт паростків сої (2% ізофлавонів), Лікопін (з томатів), Целюлоза мікрокристалічна, Рослинна клітковина, Рослинний стеарат магнію, Суміш антиоксидантів PhytO2X (натуральний бета-каротин, L-аскорбінова кислота)

Підтримка простати Solgar Prostate Support
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.