Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МОЛІБДЕН ХЕЛАТ SOLGAR CHELATED MOLYBDENUM

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Дієтична добавка
Рекомендується при:
  • Розсіяність уваги
  • Швидка втомлюваність
  • Проблеми зі шлунком
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Молібден хелат Solgar Chelated Molybdenum фото
ОПИС

Молібден хелат Solgar Chelated Molybdenum

Молібден - один з мікроелементів, які беруть безпосередню участь у метаболізмі амінокислот, надають могутню антиоксидантну дію, підтримують органи і системи всього організму. У харчовій добавці від американського бренду Solgar Молібден хелат Chelated Molybdenum використана хелатна форма цього мікроелемента для максимального засвоєння його клітинами і надійного ефекту. Молібден має унікальну здатність нейтралізувати вплив окисного стресу на дрібні компоненти клітин, виводить токсини і важкі метали, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, позитивно впливає на всю систему кровообігу, покращує роботу мозку і підвищує протікання нервових імпульсів, психічних реакцій. Також цей компонент підвищує фізичну активність і допомагає подолати хронічну втому, виробити енергію, впоратися зі стресом і депресією. Позитивний вплив робить Chelated Molybdenum на кишкову мікрофлору, перешкоджає розвитку і розмноження грибків і бактерій, виводить токсини при отруєнні хімічними речовинами, а також діє як спазмолітик з ефектом зменшення больового синдрому. Молібден стане відмінною підтримкою для астматиків, знижує набряклість і покращує тканинне дихання. Препарат розроблений в таблетках з високою засвоюваністю і стабільним тривалим ефектом. Можна рекомендувати в якості харчової добавки для тих, хто дотримується вегетаріанської дієти. Унісекс, вікова категорія 18+. Форма випуску - упаковка 100 шт.

Призначення
Купуйте комплекс Solgar Молібден хелат, якщо у вас проблеми і захворювання шлунково-кишкового тракту, зниження розумової та фізичної працездатності, концентрації уваги, порушення пам'яті, підвищена стомлюваність, синдром хронічної втоми, підвищена нервова збудливість.

Властивості
Таблетки молібдену допомагають налагодити діяльність травної системи, прискорюють метаболізм амінокислот, захищають від окисного стресу, підтримують роботу печінки, допомагають позбутися від токсинів і отруйних хімічних речовин, активізують роботу мозку, підвищують продуктивність праці, покращують пам'ять і увагу.

Активні компоненти
Хелати молібдену - натуральний каталізатор для безлічі ферментів, регулює розщеплення білків на амінокислоти, надає потужну антиоксидантну дію, протистоїть вільним радикалам і зберігає цілісність клітинних структур, виводить токсини, відновлює клітини печінки, попереджає анемію, полегшує стан при астмі, використовується як антигістамінний засіб, зміцнює емаль зубів і запобігає раковим захворювання.

Результат
Активні речовини Solgar Молібден хелат швидко проникають в тканини і органи, сприяють вивільненню енергії. Регулярний прийом харчової добавки підвищує фізичну і розумову активність, витривалість, скорочує період відновлення. Стабілізується нічний сон, знижується рівень тривоги і стресу, нормалізується травлення, значно знижуються симптоми при астмі і алергії, серцевий ритм приходить в норму, стають міцнішими зуби.

Застосування
Якщо лікарем не призначено інакше, приймайте 1 таблетку один раз на добу. Пам'ятайте, що це не лікарська форма, перед початком прийому слід отримати кваліфіковану консультацію лікаря.

Склад
Молібден (як хелат амінокислот молібдену), дикальцийфосфат, целюлоза мікрокристалічна, рослинна стеаринова кислота, рослинна целюлоза, рослинний магнію стеарат.

Молібден хелат Solgar Chelated Molybdenum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.