Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КУРКУМІН SOLGAR FULL SPECTRUM CURCUMIN

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Желатинові капсули
Тип харчової добавки: Дієтична добавка
Рекомендується при:
  • Мігрень
  • Гастрит
  • Жовчнокам'яна хвороба
  • Тромбоз
  • Підвищений рівень холестерину в крові
  • Ослаблений імунітет
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Атеросклероз
Склад порції: 1 желатинова капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Куркумін Solgar Full Spectrum Curcumin фото
ОПИС

Куркумін Solgar Full Spectrum Curcumin

Хто з нас не мріє жити без ліків і в повному здоров'ї ... На жаль, багато захворювань неможливо повністю вилікувати без медичного контролю, але підтримати організм і провести профілактику багатьох хвороб можна. Для цього був розроблений комплекс харчової добавки Куркумин Full Spectrum Curcumin в компанії Solgar з Америки. Куркумин отримують з рослини куркума сімейства імбирних, дуже корисного для здоров'я своїм багатим складом і впливом. Компанія Солгар застосувала вперше нову технологію, за допомогою якої жиророзчинне з'єднання перевели в більш доступну форму для організму - водорозчинну. Завдяки цьому, куркумин легко і повністю засвоюється і залишається в організмі протягом довгих 24 годин. Це рівноцінно порції стандартизованого екстракту куркумина в співвідношенні 1 капсула Solgar = 75 капсул раніше виготовлених продуктів. Потужний вплив куркумин має абсолютно на всі системи організму - це антиоксидант, який виводить токсини і шлаки, покращує роботу шлунково-кишкового тракту, підтримує судини серця, бореться з раком молочної, підшлункової та передміхурової залоз, ефективний при гіпертонії, оберігає кришталик ока від розвитку катаракти, перешкоджає утворенню каменів в жовчному міхурі. Куркумін допомагає спортсменам наростити м'язову масу, тому що уповільнює розпад білка і сприяє швидкому відновленню м'язів після навантаження. Ефективність застосування куркумина доведена не однією лабораторією, тому дієтична добавка стане надійним щитом в боротьбі з хворобами на лікувальному і профілактичному рівні. БАД розроблений у формі желатинових капсул і призначений для прийому дорослими старше 18 років, продукт унісекс. Підходить для тих, хто дотримується вегетаріанської дієти. Форма випуску - упаковки 30 шт. и 60 шт.

Призначення
Купуйте добавку Full Spectrum Curcumin від компанії Солгар, якщо страждаєте від підвищеного рівня холестерину в крові, гіпертонічної хвороби, захворюваннях травної системи, каменів в нирках і жовчному міхурі, головного болю і мігрені, тромбозу, атеросклерозу, зниженого імунітету.

Властивості
Куркумін рятує від підвищеного артеріального тиску, нормалізує і підтримує роботу серця, зміцнює серцевий м'яз, знижує рівень холестерину і зменшує кількість та інтенсивність головних болів, ефективний при сечокам'яній хворобі.

Активні компоненти
Куркумін знижує рівень холестерину, перешкоджає розвитку запальних процесів, діє як антибактеріальний засіб, натуральний антиоксидант, запобігає розвитку атеросклерозу, покращує роботу серця і судин.

Результат
БАД з куркумином від Солгар покращує самопочуття і нормалізує перебіг всіх процесів в організмі. Відчутно стабілізується кров'яний тиск і пришвидшується метаболізм, зникають головні болі і мігрені, знімаються запальні процеси, заспокоюється нервова система.

Застосування
Якщо лікар не призначить іншу схему прийому, добове дозування для дорослих - 1 капсула на добу разом з їжею. Пам'ятайте, що БАД не є лікарським препаратом, лікаря необхідно попередити, якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте будь-які медичні препарати.

Склад
Екстракт рідкого екстракту повного спектра Curcumin, Повний спектр куркумина (полісорбат 80 (емульгатор), екстракт куркуми (куркума довгий) [кореневище]), желатин, рослинний гліцерин.

Куркумін Solgar Full Spectrum Curcumin
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.