Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОЕНЗИМ І АЛЬФА-ЛІПОЄВА КИСЛОТА SOLGAR NUTRI-NANO COQ-10 ALPHA LIPOIC ACID

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Гелеві капсули
Тип харчової добавки: Антиоксидант
Рекомендується при:
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Підвищений артеріальний тиск
  • Проблеми з серцево-судинною системою
  • Синдром хронічної втоми
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Коензим і альфа-ліпоєва кислота Solgar Nutri-Nano CoQ-10 Alpha Lipoic Acid фото
ОПИС

Коензим і альфа-ліпоєва кислота Solgar Nutri-Nano CoQ-10 Alpha Lipoic Acid

Антиоксидантний захист клітин це одна з умов довгого життя і міцного здоров'я. Саме з такою метою американською фірмою Solgar була створена харчова дієтична добавка Коензим і альфа-ліпоєва кислота Nutri-Nano CoQ-10 Alpha Lipoic Acid. При створенні БАДа застосовувалася ультрасучасна запатентована технологія, яка дозволяє зберегти всі корисні властивості інгредієнтів і при цьому підвищити їх засвоюваність. Коензим Q10 і альфа-ліпоєва кислота це жиророзчинні сполуки, тому так важливо, щоб організм засвоював їх максимально. CoQ-10 відповідає за енергетичний потенціал клітин, оберігає оболонки від зовнішнього впливу і руйнування, продовжує молодість і функціональність клітин, підтримує серце, зміцнює зубну емаль і ясна, забезпечує нормальну роботу імунітету. Alpha Lipoic Acid допомагає боротися з вільними радикалами, нейтралізує їх руйнівну дію, перешкоджає передчасному старінню клітин, захищає від ультрафіолету. Комплекс від Солгар допоможе підтримати організм, ослабленого прийомом медикаментів, при зниженні опору вірусним захворюванням, захворюваннях серця і судин, втрати активності та енергії. Харчова добавка виробляється в капсулах і призначена для прийому дорослими старше 18 років. Продукт унісекс. Може бути рекомендований вегетаріанцям. Форма выпуску - упаковка 60 шт.

Призначення
Nutri-Nano CoQ-10 Alpha Lipoic Acid призначають при серцевій недостатності, нестабільному артеріальному тиску, занепаді сил, пародонтозі, підвищених фізичних навантаженнях, палінні.

Властивості
Комплекс CoQ-10 + альфа-ліпоєва кислота знижує кров'яний тиск, підтримує роботу серця, захищає від окисного стресу, підвищує фізичну і розумову активність, допомагає швидко відновити сили після навантаження, покращує тканинне дихання, зміцнює кровоносну систему.

Активні компоненти
Альфа-ліпоєва кислота - бере участь у метаболізмі жирів, посилює дію вітамінів С і Е, підвищує імунну відповідь, покращує стан шкірного покриву, знижує рівень холестерину, заспокоює нервову систему, зміцнює стінки судин.
CoQ-10 - захищає мітохондрії клітин від вільних радикалів, перешкоджає передчасному старінню, підсилює захисний бар'єр, оберігає від проникнення вірусів і бактерій.

Результат
Гелеві капсули з коензимом Q-10 і альфа-ліпоєвої кислотою швидко повертають організму енергію і активність. Купуючи Nutri-Nano CoQ-10 Alpha Lipoic Acid від Солгар, ви забезпечуєте собі повноцінний захист від вільних радикалів, нервова система отримує потужну підтримку, стабілізується сон, поліпшується мозкова активність, підвищується витривалість м'язів, нормалізується кров'яний тиск.

Застосування
Пам'ятайте, що БАД це не лікарська форма, тому отримаєте консультацію вашого лікаря перед початком прийому гелевих капсул. Виробник рекомендує приймати по 1 капсулі 1-2 рази на день разом з їжею.

Склад
Nutri-Nano Альфа-ліпоєва кислота, Nutri-Nano Коензим Q10 (як убіхінон), Полісорбат 80 (емульгатор), желатин, тригліцериди середнього ланцюга, рослинний гліцерин, паприка (колір), колір діоксиду титану.

Коензим і альфа-ліпоєва кислота Solgar Nutri-Nano CoQ-10 Alpha Lipoic Acid
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.