Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОН'ЮГОВАНА ЛІНОЛЕВА КИСЛОТА (ТОНАЛІН) SOLGAR TONALIN CLA

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Желатинові капсули
Тип харчової добавки: Жирні кислоти
Рекомендується при:
  • Гормональний збій
  • Ослаблений імунітет
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Розсіяність уваги
  • Підвищений артеріальний тиск
  • Порушення обміну речовин
  • Сухість шкіри, атопія
Склад порції: 1 желатинова капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Кон'югована лінолева кислота (Тоналін) Solgar Tonalin CLA фото
ОПИС

Кон'югована лінолева кислота (Тоналін) Solgar Tonalin CLA

Про користь Омега-6 жирних кислот ходять легенди, вони неймовірно корисні для всього організму. Харчова добавка на основі похідної лінолевої кислоти від американської компанії Solgar кон'юговані лінолева кислота (Тоналін) 1300 мг Tonalin CLA забезпечить потужну підтримку серцево-судинної і нервової систем, зміцнить імунітет і нормалізує обмін речовин. Джерелом CLA (кон'юговані лінолева кислоти) є продукти тваринного походження, тому прийом цієї Омега-6 жирних кислот дуже важливий для тих, хто дотримується вегетаріанської дієти. Також необхідна CLA для дітей, оскільки цей компонент відповідає за ріст і розвиток. Основна функція CLA - нормалізація роботи і підтримка серцево-судинної системи, а саме, стабілізація тиску, збереження міцності і еластичності стінок судин, збереження від накопичення холестерину, активізація мозкового кровообігу та мозкової діяльності. Ще Тоналін корисний при надмірній вазі, здатність прискорювати обмінні процеси і зменшувати відкладення жирів допомагає стабілізувати травлення і знизити вагу до оптимального рівня. Крім цього, кон'югована лінолева кислота позитивно впливає на стан шкіри, підтримує баланс гормонів, допомагає поліпшити пам'ять і увагу. Харчова добавка розроблена у формі желатинових капсул, призначена тільки для дорослих старше 18 років. Продукт унісекс. Можна рекомендувати веганам. Форма випуску - упаковка 60 шт.

Призначення
Solgar CLA приймають при захворюваннях серцево-судинної системи, нервових розладах, дисбалансу гормонального фону, дисфункції обміну речовин, підвищеному рівні холестерину, високому артеріальному тиску, шкірних захворюваннях, порушенні когнітивних функцій.

Властивості
Кон'югована лінолева кислота підвищує імунітет, поліпшує роботу мозку, розумові процеси, підвищує концентрацію уваги, поліпшує пам'ять, нормалізує тиск і знижує ризик розвитку атеросклерозу судин, прискорює обмін речовин і допомагає знизити вагу.

Активні компоненти
Тоналін (Лінолева кислота) діє на жирові відкладення, знижує ймовірність повторного набору ваги, нормалізує процес обміну речовин, підтримує еластичність судин, зміцнює стінки і підвищує прохідність, поліпшує мікроциркуляцію, мозкову активність, пам'ять і увагу.

Результат
Купіть Tonalin CLA, щоб підвищити тонус організму і поліпшити якість життя. Комплекс допомагає нормалізувати гормональний баланс, від цього йдуть перепади настрою і знижується дратівливість. Поліпшення кровотоку сприяє зниженню артеріального тиску, і, як наслідок, зменшення головного болю і слабкості. Шкірний покрив отримує необхідне живлення і вологу, перестає лущитися, підвищується пружність. І, нарешті, своєчасна і правильна переробка жирів допомагає позбутися від накопичень, нормалізується вага, зайві кілограми не повертаються навіть після закінчення дієтичного харчування.

Застосування
Застосування харчових добавок вимагає попередньої консультації лікаря. Якщо лікар не призначив інакше, дорослі приймають по 1 капсулі 1-2 рази на день разом з їжею.

Склад
Тоналін (з сафлорового масла) містить: Лінолева кислота, Желатин, рослинний гліцерин, натуральний карамельний колір.

Кон'югована лінолева кислота (Тоналін) Solgar Tonalin CLA
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.