Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМІН C 500 МГ SOLGAR VITAMIN C

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Розтягнення зв'язок
  • Шкірні захворювання
  • Артрит
  • Захворювання серцево-судинної системи
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Вітамін C 500 Мг Solgar Vitamin C фото
ОПИС

Вітамін C 500 Мг Solgar Vitamin C

Вітамін С, також відомий як аскорбінова кислота, є водорозчинним вітаміном, який не синтезується в організмі і потрапляє в нього з їжі. Він є головним захисником імунної системи, а також важливий для зростання та оновлення тканин у всьому тілі. За старих часів саме нестача вітаміну С призводила до багатьох недуг. Зараз ми маємо можливість їсти сирі овочі та фрукти, багаті на вітамін С, а також вітамін С у капсулах, таблетках, порошку, в рідкому, жувальному вигляді. У цій позиції американський виробник вітамінів Солгар становить 500 мг вітаміну С у вегетаріанській капсулі, що може бути профілактичним дозуванням (добова норма приблизно 100-120 мг). Вітамін С необхідний для шкіри, ясен, зубів, кісток, мозку, загоєння ран, підвищення опірності організму при весняній втомі та стресах, регулювання рівня холестерину в крові та ін. Вітамін С – найкращий антиоксидант для зміцнення імунітету. Навіть якщо Ви не хворі, то приймати цей вітамін буде не зайвим, але при появі перших симптомів застуди, 500 мг вітаміну можна приймати сміливо по кілька капсул на день і ви стабілізуєте свій стан. Харчова добавка для дорослих 18+, унісекс. Не містить клейковини, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників. Форма випуску – упаковка 100 шт.

Призначення
Позитивно впливає на серцево-судинну систему, приводить до норми обмінні процеси, усуває закислення клітин, нормалізує артеріальний тиск, а також не дає утворитися інтоксикації організму.

Властивості
За допомогою вітаміну С у нашому тілі синтезується колаген – важливий білок, який бере участь у регенерації всіх сполучних тканин, у тому числі суглобів, сухожиль, кісток та зубів. Цей вітамін зміцнює стінки судин і необхідний загоєння ран. Також відомо, що вітамін С є потужним антиоксидантом, що блокує пошкодження, спричинені вільними радикалами – речовинами, що ушкоджують ДНК. Накопичення вільних радикалів в організмі сприяє процесу прискореного старіння та розвитку складних захворювань, таких як артрит та/або захворювання серця. Ознаки дефіциту вітаміну С виявляються в несуттєвих на перший погляд моментах, наприклад, ламкість волосся, кровоточивість ясен, сухість шкіри. Нестача цього важливого вітаміну призводить до зниження імунітету і нездатності захиститися від інфекцій і вірусів.

Результат
Vitamin C 500 від Солгар стане надійним захистом від патогенної мікрофлори, зміцнить імунну систему та забезпечить міцне здоров'я!

Активні компоненти
L-аскорбінова кислота, мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, стеарат рослинного магнію.

Застосування
Приймати як харчову добавку по 1 капсулі 1-2 рази на день разом з їжею або згідно з вказівкою лікаря.

Попередження
Не використовувати, якщо у вас алергія на будь-яке з'єднання. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Проконсультуйтеся з лікарем під час вагітності або лактації. Харчові добавки не повинні використовуватися замість різноманітної та збалансованої дієти. Зберігати у недоступному для дітей місці. Зберігати у сухому та прохолодному місці. Захищати від прямого сонячного проміння. Чи не є медичним препаратом.

Склад
Вітамін С 500 мг.

Вітамін C 500 Мг Solgar Vitamin C
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.