Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМІН B2 (РИБОФЛАВІН) 50 МГ SOLGAR VITAMIN B2 (RIBOFLAVIN)

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • Розлади нервової системи
  • Занепад сил
  • Стрес
  • Порушення обміну речовин
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Вітамін B2 (рибофлавін) 50 мг Solgar Vitamin B2 (Riboflavin) фото
ОПИС

Вітамін B2 (рибофлавін) 50 мг Solgar Vitamin B2 (Riboflavin)

Красу і здоров'я потрібно підтримувати, щоб не допустити передчасного старіння. Серед безцінних вітамінів групи В слід особливо виділити рибофлавін (вітамін В2), який недаремно називають "вітаміном краси". Вітамінний комплекс Вітамін B2 (рибофлавін) Vitamin B2 (Riboflavin) розробили в компанії Solgar для повноцінної підтримки здоров'я і молодості вашого організму. Рибофлавін бере безпосередню участь у виробленні активної енергії в клітинах, це компонент, який допомагає організму засвоїти повністю всі інші вітаміни групи В. Вітамін В2 міститься в печінці, яйцях, зелені, рибі, сирі. При нестачі цього елемента з'являються тріщини в куточках губ, себорея, швидше втомлюються очі і може порушитися гострота зору, частішають головні болі, буває боязнь світла, погіршується стан шкіри. Рибофлавін це вітамін для підтримки здоров'я очей, він необхідний для вироблення глутатіону, який забезпечує антиоксидантну дію для органу зору і всієї імунної системи. Також вітамін В2 зміцнює нервові волокна, допомагає впоратися зі стресом і полегшує переробку інформації при інтенсивному розумовому навантаженні, прискорює відновлення м'язів у спортсменів або при м'язовій слабкості. Рибофлавін виробляється в таблетках, має натуральний склад, не містить компонентів тваринного походження. Рекомендований до прийому для дорослих з 18 років. Форма випуску - упаковка 100 шт.

Призначення
Прийом таблеток Вітаміну В2 від Solgar показаний при стресах, розладі нервової системи, великому фізичному і розумовому навантаженні, порушенні обмінних процесів, зниження зору, швидкої стомлюваності, підвищення сприйнятливості організму до вірусів і простуд.

Властивості
Рибофлавін поліпшує обмін речовин, стимулює вироблення клітинної енергії, допомагає зміцнити нервові волокна, підтримати організм в період стресу, стабілізує фізичний стан в період підвищеної фізичної активності, покращує зір, роботу мозку, допомагає засвоювати вітаміни групи В.

Активні компоненти
Рибофлавін (Вітамін В2) допомагає організму переробити білки, жири і вуглеводи, отримати з їжі активну енергію, забезпечує органи киснем, покращує зір, зміцнює імунну систему, стимулює вироблення колагену для красивої і пружної шкіри.

Результат
Прийом таблеток з вітаміном В2 надає зміцнюючу дію на весь організм, допомагає впоратися зі стресом і бореться з інфекціями в сезон застуд, прискорює обмінні процеси, нормалізує травлення. Зовні можна помітити поліпшення стану шкіри, вона стає більш пружною, поліпшуються її зовнішні характеристики, вирівнюється тон і рельєф.

Застосування
Добова доза для дорослих від виробника - 1-2 таблетки в день під час їжі. Перед прийомом харчової добавки рекомендується отримати консультацію лікаря.

Склад
Вітамін В2 (як рибофлавін), дикальцийфосфат, мікрокристалічна целюлоза, рослинна стеаринова кислота, діоксид кремнію, рослинна целюлоза, рослинний стеарат магнію.

Вітамін B2 (рибофлавін) 50 мг Solgar Vitamin B2 (Riboflavin)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.