Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМИН B12 SOLGAR VITAMIN B12

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Порушення циклу сну
  • Розлади нервової системи
  • Порушення пам'яті
  • Занепад сил
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Вітамин B12 Solgar Vitamin B12 фото
ОПИС

Вітамин B12 Solgar Vitamin B12

Вітаміни групи В несуть організму неоціненну користь, особливо, коли створені в такій формі, яка повністю засвоюється. Харчова добавка Вітамін В12 Vitamin B12 від концерну Solgar розроблена саме в ідентичній формі, яка присутня в нашому організмі, тому для його засвоєння не потрібно ніяких додаткових умов. В12 водорозчинний вітамін, який накопичується в нашому організмі в печінці, нирках, легенях і селезінці. Метилкобаламін підтримує здорове функціонування серцево-судинної, нервової, гормональної систем, а також відповідальний за метаболічні процеси. Днем цей вітамін допомагає активізувати сили організму, покращує розумову діяльність, а вночі нормалізує сон, прискорює процес засинання і забезпечує повноцінне розслаблення і відновлення. Вітамін В12 бере участь у виробництві еритроцитів, підтримує процес кровотворення і транспорт кисню, допомагає синтезувати ДНК і виробляти серотонін, підтримує здоров'я і функціональність нервової системи, роботу мозку. Може служити як додаткове джерело енергії для спортсменів і тих, хто живе в умовах підвищеного фізичного і розумового навантаження. Підходить для веганів, тому що не містить в складі елементів тваринного походження. Може рекомендуватися як харчова добавка при будь-якому раціоні харчування, для чоловіків і жінок старше 18 років. Форма випуску - упаковка 100 шт.

Призначення
Комплекс з Метилкобаламін рекомендований до покупки при зниженні імунітету, хворобах серцево-судинної системи, нервових розладах, порушенні сну, підвищених фізичних та розумових навантаженнях, порушення пам'яті і уваги, занепаді сил.

Властивості
БАД з вітаміном В12 зміцнює захисний бар'єр організму, забезпечує живленням і киснем клітини, м'язи, розслабляє нервову систему, сприяє повноцінному сну і відпочинку, підвищує імунітет, знижує рівень стресу, стабілізує кров'яний тиск.

Активні компоненти
Вітамін В12 (метилкобаламін) бере участь в процесі вироблення енергії в клітинах, перешкоджає розвитку анемії, зміцнює і підтримує нервову систему, виводить токсини, захищає кровоносні судини, усуває ризик розвитку хвороби Альцгеймера, синтезує ДНК, прискорює обмінні процеси і підтримує хімічний баланс для нормальної роботи нервової, кровоносної, імунної систем, активізує роботу мозку.

Результат
Прийом вітаміну В12 відбивається на всіх процесах організму. З внутрішніх змін - поліпшується і прискорюється процес кровотворення і виробництва еритроцитів, тканини і органи отримують живлення і кисень швидше, налагоджується обмін речовин, артеріальний тиск, судини зміцнюються і очищаються від токсинів, мозок працює чіткіше і швидше, нервові тканини відновлюються і імпульси проходять швидше, нормалізуються процеси сну і неспання. Зовні у людини змінюються поведінкові реакції - він стає спокійнішим, знижується рівень тривоги, стресу, сон настає швидше, відпочинок повноцінний, ранкове пробудження активну і легке.

Застосування
Добова доза для дорослих - 1 таблетка в день під час прийому їжі. Для поліпшення всмоктування рекомендується потримати таблетку під язиком перед тим, як проковтнути. Перед прийомом обов'язково порадьтеся з лікарем.

Склад
Вітамін В12 (у вигляді ціанокобаламіну) Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, фосфат дикальцію, рослинна целюлоза, рослинна стеаринова кислота, діоксид кремнію, рослинний стеарат магнію.

Вітамин B12 Solgar Vitamin B12
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.