Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МУЛЬТИВІТАМІНИ І ХЕЛАТНІ ФОРМИ МІНЕРАЛІВ SOLGAR FORMULA V VM-75 MULTIPLE VITAMINS WITH CHELATED MINERALS

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсули
Тип харчової добавки: Мультивітаміни
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Занепад сил
  • Фізична втома
  • Невроз
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Мультивітаміни і хелатні форми мінералів Solgar Formula V VM-75 Multiple Vitamins with Chelated Minerals фото
ОПИС

Мультивітаміни і хелатні форми мінералів Solgar Formula V VM-75 Multiple Vitamins with Chelated Minerals

Організм людини працює як годинник, коли в ньому досить сил і ресурсів. Якщо знижується рівень або вироблення корисних компонентів, спостерігається занепад сил, підвищена нервозність, швидка стомлюваність. Підтримку організму можуть надати вітамінні комплекси і добавки від американського бренду Solgar Мультівітаміни і хелатні форми мінералів Formula V VM-75 Multiple Vitamins with Chelated Minerals. Формула цього комплексу включає безліч корисних вітамінів, серед яких Вітаміни А, практично вся група В, антиоксиданти С і Е, залізо, кальцій, магній, цинк, селен, калій, йод. Завдяки саме хелатній формі мінералів, вони швидко всмоктуються клітинами організму, додаткові ресурси не потрібні, розщеплювати їх не потрібно, тобто засвоєння відбувається відразу і повністю. Так, мультикомплекс з вітамінами і мінералами від Солгар підтримує наш організм в сезон застуд, зміцнює нашу імунну систему і попереджає розвиток анемії і неврозу, підтримує серцевий ритм, зберігає молодість і активність клітин, нейтралізує дію вільних радикалів і підвищує фізичну активність. Продукт повністю натуральний і кошерний. Вік старше 18 років, можна рекомендувати чоловікам і жінкам. У формі капсул. Форма випуску - упаковка 120 шт. 

Призначення
Комплекс мультивітамінів і хелатних форм мінералів призначають при розладах нервової системи, підвищеної нервозності, занепаді сил, сезонне зниження захисних сил організму, швидкої фізичної стомлюваності.

Властивості
Таблетки з вітамінами і мінералами нормалізують стан нервової системи, зміцнюють нервові волокна і відновлюють зруйновані нейронні зв'язки, підвищують імунітет, знижують ризик сезонних застуд та бактеріальних інфекцій, підвищують активність і опірність організму зовнішнім факторам стресу, знижують рівень тривоги і усувають загальне нервове напруження.

Активні компоненти
Вітамін А (бета-каротин) для здоров'я очей, підтримки гостроти зору і поліпшення кровопостачання.
Вітаміни групи В для зміцнення і розслаблення нервових волокон, усунення синдрому тривожності, вироблення енергії в клітинах, зміцнення імунітету, нормалізація роботи серцево-судинної системи.
Вітамін С - натуральний антиоксидант, підвищує захисні сили організму, зміцнює стінки судин і регулює процеси кровотворення, синтезує колаген для кістково-м'язової тканини, прискорює загоєння ран, знижує запалення.
Вітамін Е надає могутню антиоксидантну дію, нейтралізує запальні процеси, прискорює загоєння ран.
Фолієва кислота відповідальна за збереження цілісності ниток ДНК і розвиток нових клітин, перешкоджає розвиток новоутворень, нормалізує деятедьность мозку, серця та імунної системи.
Кальцій зміцнює кісткову тканину і підтримує цілісність і міцність хрящів, суглобів, знижує частоту судом ніг, знижує рівень холестерину.
Залізо усуває анемію, зміцнює імунітет, контролює рівень холестерину.
Йод нормалізує гормональну відповідь щитовидної залози, допомагає контролювати температуру тіла, підвищує імунітет, підтримує репродуктивну функцію.
Цинк підтримує нормальний стан шкіри, полегшує симптоми виразки, запобігає артриту, зміцнює захист організму, підтримує кришталик ока.
Селен потужний антиоксидант, бореться із захворюваннями серцево-судинної системи, безпліддям у чоловіків, раковими клітинами.
Хром контролює рівень холестерину, нормалізує рівень глюкози при цукровому діабеті 2 типу.

Результат
Мультивітамінний комплекс з мінералами здатний поліпшити ваше самопочуття за короткий період часу. Уже кілька днів прийому допоможуть поліпшити сон, знизити нервозність і усунути стрес, підвищити активність мозку і поліпшити пам'ять і увагу. Ви зможете довше і продуктивніше працювати, менше втомлюватися і при цьому відчувати себе повними сил і енергії.

Застосування
Добова норма для дорослих 2 капсули в день під час прийому їжі, якщо вашим лікарем не призначена інша схема і дозування прийому.

Склад
Вітамін А (бета-каротин натуральний), вітамін С (ніацинамід аскорбата, L-аскорбінова кислота), вітамін Е (D-альфа-токоферолу succinate), тіамін (тіаміну мононітрат) Рибофлавін Нікотинова кислота (ніацин аскорбінової кислоти) Вітамін В6 (піридоксин HCl ), фолієва кислота Вітамін В12 (кобаламін), Біотин Пантотенова кислота (D-CA пантотената), Холін Кальцій (карбонат кальцію, хелат амінокислоти), Залізо Йод (з водоростей), Магній (хелат амінокислоти, гліцинат, оксид магнію), Цинк ( амінокислоти хелат гліцинат, оксид цинку), Селен (L-селенометіоніна), Мідь (амінокислота хелат гліцинат, оксид міді), Марганець (амінокислота хелат гліцинат), Хром (ніацин хелат амінокислоти), Молібден (амінокислота хелат гліцинат), Калій (амінокислотного комплексу калію), Інозит Рутин, Цитрусові біофлавоноїди, Гесперетін, Бетаїн HCI, Бор (комплекс бору амінокислота), каротиноїди (альфа-каротин, лютеїн, зеаксантин, криптоксантин), Овочева целюлоза, рослинний стеарат магнію, діоксид кремнію, мальтодекс трин.

Мультивітаміни і хелатні форми мінералів Solgar Formula V VM-75 Multiple Vitamins with Chelated Minerals
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.