Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТОНІК ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З АНА КИСЛОТАМИ GREEN PHARM COSMETIC TONIC WITH AHA ACIDS

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Тонік
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Звуження пор
  • Регулювання жирності
  • Відновлення
  • Відлущування
  • Зволоження
Для кого: Унісекс
Тип шкіри:
  • Жирна
  • Комбінована
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Тонік для обличчя з АНА кислотами Green Pharm Cosmetic Tonic With AHA Acids фото
ОПИС

Тонік для обличчя з АНА кислотами Green Pharm Cosmetic Tonic With AHA Acids

Маючи жирну і комбіновану шкіру, доводиться підбирати спеціальні засоби, які допоможуть нормалізувати виділення шкірного жиру. Для тих, хто цінує натуральні засоби, рекомендується придбати Тонік для обличчя з АНА кислотами Green Pharm Cosmetic Tonic With AHA Acids. Цей продукт створений в допомогу тим, хто втомився від висипань і подразнень на обличчі, жирного блиску і дискомфорту. АНА-кислоти швидко приводять у норму роботу сальних залоз, стабілізують стан жирної та комбінованої шкіри, ущільнюють її структуру та якісно зволожують. До складу тоніка входить молочна кислота, делікатно відлущує ороговілий шар, стимулює повне оновлення епідермісу. У співдружності з гліколевою і мигдальною кислотами, вона усуває проблеми жирної шкіри, висипання, подразнення і лущення. Шкіра досить зволожена, отримує вітаміни і мікроелементи, активізує свою захисну функцію. Натуральний сік листя алое вера і Д-пантенол забезпечує повноцінне живлення клітин, зволоження на всіх рівнях, швидке загоєння і регенерацію. Тонік призначений для дорослих незалежно від статі, віком від 18 років.

Призначення
Тонік з АНА-кислотами рекомендується при підвищеному виробленні шкірного жиру, розширених порах, лущенні і сухості шкіри, зниженні еластичності і наявності рельєфних ділянок.

Властивості
Активний склад тоніка запобігає сухості шкіри, забезпечує зволоження, заспокоює роздратовану дерму, підтримує і зміцнює захисний бар'єр, розгладжує і омолоджує, позбавляє від блиску і стягнутості.

Активні компоненти
АНА-кислоти молочна, гліколева і мигдальна забезпечують глибоке зволоження, живлення і відновлення епідермісу, пом'якшують і стабілізують гідробаланс покриву, мають заспокійливу і відбілюючу дію, позбавляють від жирного блиску, нормалізують роботу сальних залоз.
Сік листя Алое Вера має антисептичну, ранозагоювальну, зволожуючу і регенеруючу дію, ніжно доглядає за шкірою, живить і розгладжує.
Д-пантенол + Алантоїн підтримують еластичність шкіри, забезпечують захист від зовнішніх факторів, прискорюють загоєння і регенерацію після подразнень, підвищують рівень зволоження дерми, зменшують свербіж і запалення.

Результат
Застосування тоніка для жирної шкіри забезпечить вас комфортним і корисним уходовой засобом, створеним спеціально для особливого типу дерми. Незабаром ви забудете про сухість, позбудетеся від рогового шару відмерлих клітин. Шкіра набуває свіжість і доглянутий вигляд, стають світлішими зони пігментації, знижується запалення і прискорюється процес відновлення і оновлення клітинних ниток. Шкіра чиста, рівна, молода і сяюча.

Застосування
Тонік наносять за допомогою ватного диска, просоченого засобом. По масажних лініях розподіляють по поверхні шкіри, чекають повного висихання. Після тоніка нанести звичайний доглядпючий крем. Можна використовувати перед процедурою пілінгу. Не застосовувати при алергії на компоненти тоніка.

Склад
Agua, PropyleneGlycol, Methylsulfonyl Methane, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Lactic Acyd, Glycolic Acyd, Mandelic acid, Sodium Hyaluronate, D-Panthenol, Allantoin, Рerfume, Phenoxyethanol (and) Methylparaben (and) Ethylparaben (and) Propylparaben.

Тонік для обличчя з АНА кислотами Green Pharm Cosmetic Tonic With AHA Acids
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.