Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-АКТИВАТОР КЛІТИН ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ АНТИВІКОВИЙ SESDERMA SESGEN 32 CELL ACTIVATING CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Відновлення
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем-активатор клітин для обличчя антивіковий SesDerma Sesgen 32 Cell Activating Cream фото
ОПИС

Крем-активатор клітин для обличчя антивіковий SesDerma Sesgen 32 Cell Activating Cream

Час - стоп! Тепер можна сміливо приймати компліменти і стати предметом заздрості подруг. Крем-клітинний активатор для обличчя антивіковий SesDerma Sesgen 32 Сell Activating Cream готовий допомогти вам впоратися з наближенням вікових змін. В нього входять активні компоненти, які активізують дію "годинних генів". Не знаєте, що це таке? Це означає, що всі ознаки старіння шкіри будуть знищені ще до їх прояву. "Вартові гени" проникають в структуру ДНК, виявляють в них "шкідників" і ефективно їх усувають. Renovage-комплекс допомагає відновити клітинні функції. Sesgen-32 веде боротьбу з функціональними і структурними змінами епідермісу - зволожує і живить клітини, згладжує вікові плями, мінімізує глибину і інтенсивність зморшок, звужує пори, позбавляє від еритроза. Формула крему допомагає на клітинному рівні активізувати захисні процеси, створює бар'єр від дії вільних радикалів, підтримує нормальне функціонування клітин епідермісу, запускає потужний процес регенерації. З цим продуктом вам забезпечено тотальне оновлення клітинного складу, підвищення еластичності, тонусу шкіри, поліпшення кровообігу і обмінних процесів. Шкіра, яка сяє молодістю, приводить у захват! Крем підходить для сухої шкіри, можна застосовувати для чутливої. Гіпоалергенний, підходить для частого застосування.

Призначення
Крем-клітинний активатор Sesgen 32 Сell Activating Cream призначений для вікової шкіри 30+ сухої і чутливої, схильної до лущення і почервоніння в області щік і носа (еритроза) з метою зволоження, відновлення, омолодження, усунення перших ознак старіння.

Властивості
Крем-активатор Сесген 32 надає потужну регенеруючу дію, швидко зволожує шкіру, проникає в глибинні шари і усуває перші ознаки старіння на рівні ДНК, швидко покращує зовнішній вигляд шкіри і її стан, зменшує глибину і кількість зморшок, перешкоджає появі нових.

Активні компоненти
Тепренон підтримує активність клітин, допомагає уповільнити розвиток ознак старіння клітин, позбавляє від структурних і функціональних ознак віку.
Трипептид-32 - той самий активатор "годинних генів", нормалізує обмінні та відновлювальні процеси.
Аденозин підтримує енергетику клітинок, активізує клітинні процеси.
Масла Аргана і Ши живлять шкіру натуральними інгредієнтами, пом'якшують і підтягують.
Ліпідний комплекс SK-influx V в зв'язці з маслами зміцнюють гідроліпідну мантію.

Результат
Для активації і запуску процесу омолодження клітин вам достатньо купити Крем-клітинний активатор для обличчя антивіковий SesDerma Sesgen 32 Сell Activating Cream. Це допоможе повернути кожному покрову м'якість, гладкість, еластичність, здорове сяйво і молодість, забути про вік і насолоджуватися свіжим кольором обличчя в будь-яку погоду.

Застосування
Крем застосовують 1-або 2 рази в день, як денний і / або нічний догляд. Після очищення шкіри крем наносять в достатній кількості на шкіру обличчя і шиї, легкими рухами вмассируйте в шкіру до повного всмоктування.

Склад
Комплекс Sk-Influx, масло каріте, Renovage, гіалуронова кислота, масло Аргана, масло насіння лімнантеса білого, ланолін, ліпосоміровані фітосфінгозіни, аденозин, лизат біфідобактерій і трипептид-32.

Крем-активатор клітин для обличчя антивіковий SesDerma Sesgen 32 Cell Activating Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.