Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛІПОСОМАЛЬНА СИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ SESDERMA HIDRADERM HYAL LIPOSOMAL SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Сироватка
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Від зморшок
  • Від подразнення шкіри
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Ліпосомальна сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою SesDerma Hidraderm Hyal Liposomal Serum фото
ОПИС

Ліпосомальна сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою SesDerma Hidraderm Hyal Liposomal Serum

Дійсним цінителям краси і повноцінного догляду обов'язково слід включити в свій раціон засоби, які надають довгостроковий ефект щодо підтяжки та омолодження шкіри. Прекрасно підійде Ліпосомальна сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою SesDerma Hidraderm Hyal Liposomal Serum. Іспанський виробник вклав у створення цього продукту максимум результативності для жіночої шкіри з першими проявами віку. Дія сироватки посилюється потрійною силою гіалуронової кислоти, представленої в даному продукті у вигляді наночастинок з різною молекулярною масою. Такий підхід у використанні цінного інгредієнта виправданий максимально глибокою проникаючою здатністю частинок. Серум ефективно застосовувати при перших ознаках старіння шкіри, впливу зовнішніх факторів, які висушують і зневоднюють епідерміс, після агресивного втручання косметологічних процедур чищення обличчя або хімічного пілінгу, після прийому кортикостероїдів та ін. Сироватка показала високу результативність і щодо чутливої ​​шкіри, вона не викликає алергію і не провокує запальні процеси. Сироватка здатна глибоко зволожити суху шкіру, також надає стабілізуючу дію на жирну шкіру, не закупорює пори, швидко відновлює гідроліпідну мантію, не залишаючи липкою плівки. Серум можна використовувати жінкам з будь-яким типом шкіри.

Призначення
Сироватка ліпосомальна була створена для догляду за шкіряним покровом будь-якого типу, на якому видно перші вікові зміни, при подразненнях і зневодненні, втрати тонусу і зниження пружності.

Властивості
Серум з гіалуроновою кислотою SesDerma завдяки нано-частинок з потрійною гіалуронкою швидко і глибоко проникає в підшкірні шари, активізує клітинну активність, покращує мікроциркуляцію, наповнює шкіру об `ємом, з'являється приємне відчуття повноти і натягнутості, шкіра розгладжується і набуває рівний тон, з'являється бархатиста м'якість, яка зберігається на весь день.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота з різною молекулярною масою - для гідратації у всіх шарах шкіри, ліпосоми з високою молекулярною масою діють на зовнішньому рівні, з низькою - досягають шару епідермісу, з дуже низькою - проникають глибше всього і заповнюють мімічні і статичні зморшки.
Масло солодкого мигдалю - добре заспокоює покрив, зволожує і розгладжує, шкіра набуває бархатистість.
Вітамін Е - для харчування і м'якості, розгладження і зміцнення захисного шару

Результат
Ліпосомальна сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою SesDerma Hidraderm Hyal Liposomal Serum рекомендована до покупки жінкам з будь-яким типом шкіри, в тому числі чутливої. Після використання серума шкіра швидко зволожується, підтягується, розгладжуються мімічні і статичні зморшки, покров стає більш пружним, підвищується захисна функція і виникає почуття наповненості, тон рівний і здоровий.

Застосування
Сироватку рекомендують застосовувати двічі на день перед нанесенням крему. Піпеткою-дозатором набрати трохи засобу, нанести 1-2 краплі на обличчя, розподілити масажними рухами і дочекатися повного всмоктування. Так само нанести на шию і декольте.

Склад
Aqua, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Hydrogenated Polydecene, Ceteth-20, Propanediol, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Cyclopentasiloxane, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Retinol, Sodium Hyaluronate, Ceramide Np, Ceramide Ap, Phytosphingosine, Retinal, Ceramide Eop, Alcohol, Cyclohexasiloxane, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/vp Copolymer, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Lauroyl Lactylate, Disodium Edta, Sodium Cholate, Sodium Chloride, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Carbomer, Cholesterol, Retinyl Palmitate, Bht, Bha, Tocopherol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Parfum, Alpha-isomethyl Ionone, D-limonene.        

Ліпосомальна сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою SesDerma Hidraderm Hyal Liposomal Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.