Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ SESDERMA HIDRADERM FACIAL CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Омолодження
  • Відновлення
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Зволожуючий крем для обличчя SesDerma Hidraderm Facial Cream фото
ОПИС

Зволожуючий крем для обличчя SesDerma Hidraderm Facial Cream

Коли шкірний покров ще досить свіжий і пружний, необхідно піклуватися про нього щодня, щоб продовжити цей стан молодості. У дерматологічних лабораторіях іспанського бренду SesDerma створюють унікальні засоби для догляду, такі як Крем для обличчя зволожуючий для всіх типів шкіри Hidraderm Facial Cream. Цей крем - універсальний засіб, який допоможе інтенсивно зволожити і вітамінізувати шкіру незалежно від типу. Збалансований склад продукту досягає найвіддаленіших шарів клітин, проникає в саме ядро ​​і насичує їх цілющою вологою. Для підтримки пружності та еластичності, зволоження - основа всього. У кремі Hidraderm Facial Cream впровадили багаторівневу технологію - миттєве зволоження і захист від втрати вологи, заповнення пустот в найглибших шарах для підвищення еластичності і пружності. Як результат - гладка шкіра обличчя і шиї, рівний колір, ідеальний рельєф і тонус, натуральний рум'янець і доглянутий зовнішній вигляд. Крем прекрасно підійде жінкам і чоловікам для оптимального зволоження і вирівнювання тону. Жінки можуть використовувати його в якості основи під макіяж - крем ідеально лягає і приховує всі нерівності, готує шкіпу до нанесення тонального засобу. Крем підходить будь-якому типу шкіри, унісекс, з 25 років.

Призначення
Крем з зволожуючим комплексом усуває сухість, зволожує, розгладжує і пом'якшує шкіру, створює захисну плівку, щоб уникнути втрати вологи, підтримує тонус клітин, зміцнює гідроліпідний бар'єр. Можна використовувати щодня як основний догляд.

Активні компоненти
Екстракт мімози і вівса це натуральні джерела зволоження, діють як ранозагоювальні та протизапальні компоненти, розгладжують зморшки і підвищують тонус.
Кераміди з маслом ши зміцнюють гідроліпідний бар'єр, перешкоджають появі нових зморшок, запобігають в'ялість шкіри і висипання.

Результат
Шкіра обличчя стає пружною і сяючою, навіть зовні помітно зволоження та тонус, зникають дрібні мімічні зморшки, шкіра виглядає молодшою.

Застосування
В ідеалі крем наноситься після попереднього очищення, тонізації і декількох крапель сироватки. Але можливо застосовувати його в звичній послідовності. Невелика кількість кремчика нанести на обличчя і шию, розподілити масажними легкими рухами і залишити до повного вбирання.

Склад
Aqua, PEG-8-Beeswax, PPG-15 Stearyl Ether, Isostearyl Isostearate, Octyldodecanol, Propylene Glycol, Melilotus Officinalis Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Mimosa Tenuiflora Bark Extract, Hydrogenated Lecithin, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Squalane, Ceramide 3, Triethanolamine , Carbomer, Acrylamide / Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, PEG-400, PEG-200, Caprylic, Capric Triglyceride, C13-14 Isoparaffin, Pentylene Glycol, Glycerin, Laureth-7, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Methylparaben, Potassium Sorbate, Propylparaben, Parfum.

Зволожуючий крем для обличчя SesDerma Hidraderm Facial Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.