Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ІНТЕНСИВНА З МИТТЄВИМ ЕФЕКТОМ ВІДНОВЛЕННЯ SESDERMA C-VIT INTENSIVE SERUM FLASH EFFECT

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Сироватка
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Розгладження
  • Від фотостаріння
  • Відновлення
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Шкіра з гіперпігментацією
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Сироватка для обличчя інтенсивна з миттєвим ефектом відновлення SesDerma C-Vit Intensive Serum Flash Effect фото
ОПИС

Сироватка для обличчя інтенсивна з миттєвим ефектом відновлення SesDerma C-Vit Intensive Serum Flash Effect

Процедури для краси і збереження молодості жінки готові проводити нескінченно. Щоразу після пілінгу в салоні або лазерної шліфовки шкіряний покров витончується і втрачає свої властивості. Щоб відновити і підтримати епідерміс після агресивних процедур або довгого перебування під ультрафіолетовими променями, в лабораторії SesDerma розробили спеціальний засіб з потужним складом - Сироватку для обличчя інтенсивну з миттєвим ефектом відновлення C-Vit Intensive Serum Flash Effect. Серум проникає в уражені і ослаблені тканини, живить і насичує їх вітамінами, зміцнює гідроліпідний бар'єр, відновлює структурні нитки і повертає шкірі здоровий вигляд і сяйво. Активний компонент сироватки аскорбінова кислота, укладена в нано-ліпосоми для глибокого проникнення. Серум виготовляється в скляних ампулах по 1,5 мл, що значно полегшує його використання і дозування. Після курсу відновлення шкіра буде вам вдячна, адже посилиться її захисна функція, стануть міцнішими і міцнішими стінки капілярів, повернеться пружність і свіжість. Шкіра як ніби наповниться життям і енергією. Сироватка підходить для всіх типів молодої шкіри 25+ від перших ознак старіння, після косметичних процедур в салоні або солярії.

Призначення
Сироватка SesDerma C-VIT розроблена для ослабленої знезводненої шкіри після процедур хімічного пілінгу, всіяких коригувальних заходів і впливу ультрафіолету. Використання серума рекомендовано тим, хто страждає від надмірної пігментації.

Властивості
Серум з вітаміном С активно впливає на виснажені клітини епідермісу, глибоко живить їх і швидко відновлює, повертає до життя, злегка освітлює ділянки пігментації, вирівнює тон і рельєф, позбавляє від перших ознак старіння, ефективний при зневодненні і втрати еластичності.

Активні компоненти
12% - стабілізована форма вітаміну С (аскорбілглюкозід) - проти старіння клітин, для повноцінного відновлення пошкоджених структурних ниток, для зволоження, зміцнення і повного оновлення клітинного складу.

Результат
Придбати сироватку для обличчя інтенсивну з миттєвим ефектом відновлення C-Vit Intensive Serum Flash Effect абсолютно необхідно, щоб швидко і ефективно повернути своїй послабленій шкірі колишній здоровий і квітучий вигляд. Ще до закінчення курсу терапії вас приємно здивує і порадує результат - шкіра помітно сильніша і міцніша, рельєф ідеально гладкий, а тон рівний, пігментні плями значно світліше, шкіра сяє зсередини і не боїться зовнішніх факторів.

Застосування
Сироватку нанесіть на шкірний покров легкими рухами до повного поглинання.

Склад
Stabilized vitamin C (3-O-Ethyl ascorbic acid), extract of sweet orange, proteoglycans.

Сироватка для обличчя інтенсивна з миттєвим ефектом відновлення SesDerma C-Vit Intensive Serum Flash Effect
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.