Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛЬЗАМ ДЛЯ КОНТУРУ ОЧЕЙ РЕГЕНЕРИРУЮЩИЙ HORMETA HORME GOLD RE-GENERATION EYE CONTOUR BALM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ормета
Тип продукту: Бальзам
Виробник: Hormeta C.A.
Вік: 45+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Від темних кіл під очима
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Вікова
  • Зріла
  • Суха
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Швейцарія
Бальзам для контуру очей регенерирующий Hormeta Horme Gold Re-Generation Eye Contour Balm фото
ОПИС

Бальзам для контуру очей регенерирующий Hormeta Horme Gold Re-Generation Eye Contour Balm

Бальзам для контуру очей Hormeta – засіб навколо очей, який забезпечує винятковий регенеруючий догляд проти зморшок та сухості для зрілої та сухої шкіри повік. Бореться зі втратою пружності шкірного покриву, надає еластичність та щільність. Засіб для підтяжки повік реконструює, мінімізує вікові зморшки, відновлює гладкість, зменшує темні кола та мішки. Ексклюзивна формула із золотими частинками надає погляду молодості та сяйва. Продукт має насичену текстуру, яка миттєво вбирається, зволожує і дарує шкірі відчуття комфорту. Форма випуску – баночка об'ємом 15 мл.

Призначення
Унікальний засіб від зморшок навколо очей для зрілої та/або дуже сухої шкіри повік зміцнює структуру епідермісу, підвищує пружність та значно зменшує вікові зміни. Розгладжує та скорочує зморшки, стимулює процеси оновлення клітин, усуває набряки та темні кола під очима.

Активні компоненти
HORMETA комплекс OLIGOCOS-5 – ексклюзивний комплекс олігоелементів (Mg, Mn, Zn, Si, Cu) зволожує, захищає, відновлює шкірний покрив, стимулює процеси клітинного оновлення.
Екстракт півонії – завдяки цілому арсеналу корисних речовин (поліненасичені жирні кислоти, мінерали, полісахариди, антиоксиданти) активізує процеси регенерації шкіри, має зміцнюючу, зволожуючу та підтягуючу дію.
Біоміметичні пептиди – комбінація пептидів допомагає синтезу колагену та гіалуронової кислоти, скорочує поверхневі зморшки, відновлює та ущільнює епідерміс, підвищує пружність та еластичність.
Гесперидин – це біофлавоноїд, компонент рослинного походження, що міститься в цитрусових, стимулює мікроциркуляцію, покращує тонус, зміцнює капіляри, прибирає набряки та темні кола під очима.
Золоті частинки (22,9 карат) – надають шкірному покриву свіжість, сяйво та красу.

Результат
Значно зменшує зморшки та ознаки вікових змін області навколо очей. Робить менш помітними "мішки" та темні кола під очима, повертаючи молодість погляду.

Рекомендація до застосування
Наносити вранці та/або ввечері на нижні повіки легкими масажними рухами, акцентуючи увагу на "гусячих лапках".

Склад:
Water (Aqua), Glycerin, Isononyl Isononanoate, Propanediol, Tribehenin PEG-20 Esters, Aluminium Oxide (Alumina), Cellulose, Glucosyl Hesperidin, Sodium Polyacrylate, Ethylhexyl Palmitate, Tribehenin, Chlorphenes , Дизедіум Rutinyl Disulfate, Paeonia Albiflora Root Extract, Sorbitan Isostearate, Sodium Hydroxide, Chlorhexidine Digluconate, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Gold (CI 77480), Magnesium Sulfate, Iron oxides Copper Sulfate, Potassium Silicate, Zinc Sulfate, Triethoxycaprylylsilane.

Бальзам для контуру очей регенерирующий Hormeta Horme Gold Re-Generation Eye Contour Balm
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.