Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РЕЗИНКА-БРАСЛЕТ ДЛЯ ВОЛОССЯ INVISIBOBBLE SLIM TRUE BLACK

Бренд: Invisibobble
Тип аксесуара: Резинка для волосся
Виробник: New Flag GmbH
Класифікація: Мідл-маркет
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Об'єм товару: 3 шт
Резинка-браслет для волосся Invisibobble Slim True Black фото
ОПИС

Резинка-браслет для волосся Invisibobble Slim True Black

Жоден гардероб не обходиться без маленької чорної сукні, так само як і без invisibobble SLIM True Black - ідеального аксесуара для будь-якої дівчини. Резинка має збільшену кількість завитків, тому якщо ви хочете спорудити об'ємний пучок – це найкращий варіант.

Спіралеподібна форма резинка гарантує комфортне носіння без заломів та висмикування волосків, а силіконовий матеріал значно збільшує гігієнічні властивості та робить гумку водостійкою. Більша кількість завитків у порівнянні з оригінальною моделлю Invisibobble дозволяє рівномірно розподілити тиск навіть на дуже густому волоссі, з чим не завжди можуть впоратися звичайні тканинні аксесуари.

Коли ваше волосся вільне, ви легко можете надіти девайс на зап'ястя, перетворивши резинку на стильний браслет. Якщо резинка втратила форму, просто утримуйте кілька секунд у гарячій воді.

Підходить для всіх типів волосся, надійно фіксує зачіску, не залишає зламів та не викликає головного болю. До того ж вона не намокає і не викликає алергію при контакті зі шкірою, оскільки зроблена зі штучної смоли.

Спосіб застосування
Для створення зачісок, браслет.

Резинка-браслет для волосся Invisibobble Slim True Black
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.