Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РЕЗИНКА-БРАСЛЕТ ДЛЯ ВОЛОССЯ INVISIBOBBLE NANO MAKE-UP YOUR MIND

Бренд: Invisibobble
Тип аксесуара: Резинка для волосся
Виробник: New Flag GmbH
Класифікація: Мідл-маркет
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Об'єм товару: 3 шт
Резинка-браслет для волосся Invisibobble Nano Make-Up Your Mind фото
ОПИС

Резинка-браслет для волосся Invisibobble Nano Make-Up Your Mind

Nano це новий шлях для створення зачісок. Єдиний атрибут створення зачіски, від якого ви не зможете відмовитися! Це маленький помічник для створення зачісок, який завжди під рукою — не важливо, новачок ви чи професіонал, робите романтичну косу чи повсякденний пучок. Резинка-браслет invisibobble NANO дозволяє відокремлювати невеликі пасма та надійно їх фіксувати. Ніякі шпильки вам більше не знадобляться.

Зовнішній діаметр приблизно 2 см, внутрішній діаметр близько 3 мм. Колір нюдовий.

Відтінок цієї гумки ідеально підійде для блондинок, дозволить створити бездоганний образ і стане справжнім маст-хевом. Резинка-браслет invisibobble NANO просто необхідна в моменти, коли потрібно створити неординарну зачіску або просто зібрати волосся в пучок.

Підходить для всіх типів волосся, надійно фіксує зачіску, не залишає зламів та не викликає головного болю. До того ж вона не намокає і не викликає алергію при контакті зі шкірою, оскільки виготовлена зі штучної смоли.

Спосіб застосування
Для створення зачісок, браслет.

Резинка-браслет для волосся Invisibobble Nano Make-Up Your Mind
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.