Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ВОЛОССЯМ РЕГЕНЕРИРУЮЩИЙ DAENG GI MEO RI VITALIZING HAIR CARE SET (SHM/500ML + SHM/500ML + COND/500ML + SHM/70ML + COND/70ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Daeng Gi Meo Ri
Тип продукту: Набір
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Doori Cosmetics
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Від випадіння волосся
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Набір для догляду за волоссям регенерирующий Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Hair Care Set (shm/500ml + shm/500ml + cond/500ml + shm/70ml + cond/70ml) фото
ОПИС

Набір для догляду за волоссям регенерирующий Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Hair Care Set (shm/500ml + shm/500ml + cond/500ml + shm/70ml + cond/70ml)

В состав набора входит:

1. Регенерирующий шампунь для волос Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Shampoo, 2х500 + 70мл.
Шампунь бережно очищает кожу головы и волосы от загрязнения, устраняет излишки кожного жира и убирает шелушения кожи. Средство интенсивно увлажняет кожу головы, восстанавливает оптимальный водный баланс и противостоит чрезмерной сухости.Шампунь оказывает интенсивное, укрепляющее действие на волосы, противостоит чрезмерному выпадению. 

2. Регенерирующий интенсивный кондиционер Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatment, 500 + 70мл
Интенсивно увлажняет и восстанавливает структуру волос, делает их послушными и эластичными.Содержит кератин, который эффективно защищает волосы от пересушивания и повреждений, обладает антиоксидантными свойствами.Кондиционер интенсивно разглаживает волосы, делает локоны мягкими, шелковистыми и приятными на ощупь.

Набір для догляду за волоссям регенерирующий Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Hair Care Set (shm/500ml + shm/500ml + cond/500ml + shm/70ml + cond/70ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.