Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДВОФАЗНИЙ СПРЕЙ ДЛЯ ТОНКОГО ВОЛОССЯ LA BIOSTHETIQUE PROTECTION CHEVEUX COMPLEXE EXPRESS CARE VOLUME

Час застосування: Універсальний
Бренд: La Biosthetique
Тип продукту: Спрей
Тип волосся:
  • Для всіх типів
  • Тонкі
Виробник: LA BIOSTHETIQUE
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Призначення товару:
  • Стайлінг
  • Від посіченого волосся
  • Для об'єму
  • Для блиску
  • Відновлення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Франція
Двофазний спрей для тонкого волосся La Biosthetique Protection Cheveux Complexe Express Care Volume фото
ОПИС

Двофазний спрей для тонкого волосся La Biosthetique Protection Cheveux Complexe Express Care Volume

Власниці тонкого волосся мріють про об'єм і легке укладання. Косметичний бренд La Biosthetique з Франції давно розробив засіб Двофазний спрей для тонкого волосся Protection Cheveux Complexe Express Care Volume. Спрей миттєво освіжає і збільшує об'єм волосся за рахунок вмісту мікро-протеїнів пшениці, які відновлюють волосяний стрижень і потовщують структуру кожного пасма. Спрей легко проникає в клітинні з'єднання, запаює лусочки кутикули, запобігає ламкості, робить локони блискучими і слухняними. Волосся отримують запас мікроелементів, мінералів і вітамінний комплекс, які сприяють їх максимальному зволоженню і відновленню гідроліпідної мантії. Після нанесення засобу ви зможете укладати волосся в зачіску швидко і з легкістю, локони гладкі і слухняні, моментальний об'єм буде зберігатися весь день. Спрей не вимагає змивання, він включає комплекс молекулярного захисту, який сприяє повному відновленню та збереженню дисульфідних зв'язків всередині кожної волосини. Натуральні компоненти дарують локонам силу, пружність, неймовірний об'єм і природний блиск. Спрей-об'єм з дрібним розпиленням призначений для жіночого волосся, вікова категорія старше 18 років. Об'єм 200 мл.
 
Призначення
Спрей-об'єм розроблений для додання об'єму тонкому волоссю, боротьбі з ламкістю і посіченими кінчиками, для усунення проблем випадіння та полегшення укладання.

Властивості
Засіб моментально надає тонкому волоссю необхідний об'єм, зміцнює його по всій довжині, відновлює клітинні з'єднання, нарощує об'єм і збільшує густоту. Волосся набуває сяйва і блиску, стають гладкими, легко розчісується і піддається укладанню.

Активні компоненти
Мікропротеїн пшениці швидко відновлюють пошкоджені кутикули, зміцнюють волосяний стрижень, допомагають утримувати вологу в клітинах, розгладжують.
Амінокислота цистеїн діє в глибині на молекулярному рівні відновлює дисульфідні з'єднання.
Карнаубський і бджолиний віск захищають пасма невидимою плівкою від зовнішніх факторів і термічного впливу, додають гладкість і блиск.

Результат
Купіть Двофазний спрей для тонкого волосся Protection Cheveux Complexe Express Care Volume від La Biosthetique щоб насолоджуватися неймовірним об'ємом, навіть маючи тонке волосся. Відразу після використання спрею ваші локони зміцнюються на коренях, зникає ламкість, волосся збільшуються в об'ємі і підвищується густота за рахунок відновлення кутикули. Природне сяйво, блиск і шикарний об'єм - ось ваш новий образ!

Спосіб застосування
Після миття голови волосся слід підсушити рушником, після чого розпорошити спрей легким натисканням на дозатор-розпилювач. Спрей не змивати. Після нанесення засобу приступайте до укладання і насолоджуйтеся красивим і об'ємним волоссям!

Двофазний спрей для тонкого волосся La Biosthetique Protection Cheveux Complexe Express Care Volume
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.