Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧЕ МОЛОЧКО ДЛЯ ДУШУ "ЯБЛУКО КОХАННЯ" COTTAGE TOFFEE APPLE MOISTURIZING SHOWER MILK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Cottage
Тип продукту: Молочко
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Зволожуюче молочко для душу
ОПИС

Зволожуюче молочко для душу "Яблуко кохання" Cottage Toffee Apple Moisturizing Shower Milk

Зволожуюче молочко для душа "Яблуко любові" Cottage Toffee Apple Moisturizing Shower Milk подарує шкірі ніжний фруктовий аромат, м'якість і дбайливий догляд. Натуральний склад забезпечує інтенсивне зволоження, підвищення пружності та еластичності, внутрішнє сяйво, продовжує молодість і красу вашої шкіри. Випускається в обсягах 250 мл та 750 мл.

Призначення
Молочко має легку консистенцію;
Дбайливо і ефективно очищає шкіру;
Зберігає структуру клітин;
Забезпечує гідратацію і живлення;
Дарує м'якість і еластичність;
Ніжно відлущує і тонізує;
Підтягує і розгладжує шкіру.

Властивості
Молочко активно проникає в клітини шкіри, глибоко зволожує і оберігає від передчасного старіння, захищає від вільних радикалів, утримує вологу всередині клітин, стимулює омолодження шкіри, підвищує тургор, еластичність, продовжує красу і молодість шкіри. Не шкодить здоров'ю (97% натуральних компонентів у складі) і допомагає берегти природу, так як має біорозкладну формулу.

Активні компоненти
Косметична основа зі зволожуючим комплексом підтримує оптимальний рівень гідратації клітин, перешкоджає розвитку ознак старіння, підтягує і розгладжує рельєф шкіри, має виражену омолоджуючу дію.
Екстракти соковитого яблука і хрусткої карамелі глибоко тонізують і освіжають шкіру, насичують клітини вітамінами і мікроелементами, дарують відчуття чистоти, підвищують настрій.

Результат
Молочко має легку формулу, яка швидко утворює ніжну пінку. Піна легко сприймається клітинами шкіри, підвищує її проникаючу здатність, насичує вітамінним коктейлем, необхідною вологою, наповнює енергією і силою, допомагає боротися з ознаками віку, гальмує процес руйнування і старіння клітин.

Застосування
Легкий засіб наноситься на вологу шкіру, розподіляється по всій поверхні долонями або за допомогою губки, після нетривалого масажу змивається теплою водою.

Склад
Aqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Decyl Glucoside, Coco-Betaine, Parfum (Fragrance), Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin , Ascorbyl Palmitate, Sodium Benzoate, Styrene / Acrylates Copolymer, Triethanolamine, Carbomer, Potassium Sorbate.

Зволожуюче молочко для душу "Яблуко кохання" Cottage Toffee Apple Moisturizing Shower Milk
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.