Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧЕ МОЛОЧКО ДЛЯ ДУШУ "АНАНАС І КОКОСОВЕ МОЛОЧКО" COTTAGE MOISTURIZING SHOWER MILK PINEAPPLE & COCONUT

Час застосування: Універсальний
Бренд: Cottage
Тип продукту: Молочко
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Тонізація
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Зволожуюче молочко для душу
ОПИС

Зволожуюче молочко для душу "Ананас і кокосове молочко" Cottage Moisturizing Shower Milk Pineapple & Coconut

Зволожуюче молочко для душа "Ананас і кокосове молочко" Cottage Moisturizing Shower Milk підійде всім типам шкіри, містить 92% натуральних інгредієнтів, ефективно видаляє бруд і залишки косметики, знімає роздратування, інтенсивно зволожує суху шкіру і сприяє оновленню шкіри.

Призначення
Глибоко зволожує і живить клітини шкіри;
Дарує очищення пор і поверхні покриву;
Делікатно видаляє ороговілі клітини;
Підтримує природний рівень ph шкіри;
Пом'якшує і омолоджує;
Унісекс, підходить будь-якого типу шкіри.

Властивості
Молочко для душу швидко утворює ніжну піну, яка легко розподіляється по поверхні шкіри, дбайливо очищає, позбавляє від відчуття стягнутості і лущення, дарує комфортну м'якість і розгладжує шкіру. Молочко має омолоджуючий ефект, сприяє оновленню клітин, відновлює пошкоджені волокна.

Активні компоненти
Зволожуючі і пом'якшуючі компоненти забезпечують оптимальне зволоження, захист від зовнішніх факторів, обволікають ніжною плівкою від шкідливого впливу навколишнього середовища, підвищують пружність і еластичність шкіри.
Натуральні екстракти ананаса і кокоса мають виражену зволожуючу і омолоджуючу дію, живлять клітини вітамінами і мікроелементами, підвищують тонус і еластичність, запобігають розвитку передчасних ознак старіння.

Результат
Молочко для душа проникає в глибокі шари шкіри, глибоко зволожує і пом'якшує покрив, забезпечує живлення і насичення мікроелементами, підтримує природний ліпідний баланс, зміцнює захисний бар'єр, підвищує пружність і зберігає молодість.

Застосування
Молочко попередньо вспінюють в долонях або за допомогою губки, наносять на шкіру, масажними рухами розподіляють на поверхні, потім змивають великою кількістю проточної води.

Склад
Aqua (water), sodium laureth sulfate, glycerin, sodium chloride, tea-lauryl sulfate, lauryl betanine, decyl glucoside, parfum (fragrnace), phenoxyethanol, PEG-7 glyceryl cocoate, styrene / acrylates copolymer, benzyl salicylate, sodium benxoate, citric acid, polyquaternium-7, hexyl cinnamal, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl palmate, butylene glycol, limonene, butylphenyl methylporpional, ananas saticus (pineapple) fruit extract, cocos nucifera (coconut) fruit extract, sodium hydroxide, pottasium sorbate.

Зволожуюче молочко для душу "Ананас і кокосове молочко" Cottage Moisturizing Shower Milk Pineapple & Coconut
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.