Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ-ГЕЛЬ ДЛЯ ДУШУ 3 В 1 "ХОЛОДНА КАВА" COTTAGE ICED COFFEE SHAMPOO-SHOWER GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Cottage
Тип продукту: Шампунь
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування:
  • Волосся
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Шампунь-гель для душу 3 в 1
ОПИС

Шампунь-гель для душу 3 в 1 "Холодна кава" Cottage Iced Coffee Shampoo-Shower Gel

Cottage Homme Shampoo-Shower Gel Iced Coffee – гель-шампунь для тіла, обличчя та волосся, що допомагає очистити тіло та заряджає енергією на цілий день. Головною перевагою товарів Cottage є їхній гіпоалергенний склад. Натуральні компоненти лінійки Homme для чоловіків дозволяють використовувати продукцію навіть людям із чутливою шкірою.

Призначення
Очищає від будь-яких забруднень, освіжає та тонізує. Робить шкіру м'якою та шовковистою, надати їй пружність та еластичність.

Властивості
Унікальна формула гель-шампуню Homme для чоловіків з ароматом охолодної кави була розроблена фахівцями з урахуванням усіх особливостей чоловічого волосся та шкіри. Тому продукт легко справляється з очищенням волосся, обличчя та тіла від будь-яких забруднень, освіжає та тонізує. Гель пройшов тестування дерматологів та не порушує баланс шкіри. У складі засобу немає парабенів та барвників.

Спосіб застосування
Як гель для душу: видавіть невелику кількість засобу на долоню, що масажують легкими рухами розітріть по тілу. Змийте теплою водою.
Як шампунь: нанесіть трохи продукту на мокре волосся, спіньте руками, очищаючи шкіру голови. Змийте. За потреби повторіть.

Шампунь-гель для душу 3 в 1 "Холодна кава" Cottage Iced Coffee Shampoo-Shower Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.