Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ-ГЕЛЬ ДЛЯ ДУШУ 3 В 1 "ЛІСОВИЙ ПЕРЕЦЬ" COTTAGE SHAMPOO-SHOWER GEL 3 IN 1 WOODED PEPPER FRESH EFFECT

Час застосування: Універсальний
Бренд: Cottage
Тип продукту: Шампунь
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування:
  • Волосся
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Шампунь-гель для душу 3 в 1
ОПИС

Шампунь-гель для душу 3 в 1 "Лісовий перець" Cottage Shampoo-Shower Gel 3 in 1 Wooded Pepper Fresh Effect

Homme Shampoo-Shower Gel Pepper – гель-шампунь для тіла та волосся відомого французького бренду професійної косметики Cottage. Завдяки використанню лише натуральних компонентів (усі засоби на 92% мають рослинний склад), продукція підходить навіть для чутливої шкіри. Фахівці ретельно відбирають компоненти кожного продукту лінії. Засіб складається з натуральних речовин, які дарують шкірі ефективний та дбайливий догляд щодня. Яскравий аромат перцю наповнює тіло енергією, яка така потрібна для здійснення рутинних завдань. Клінічні перевірки та лабораторні тести показують – лінія Homme для чоловіків від Cottage цілком безпечна для здоров'я та має доведену ефективність.

Призначення
Заряджає гарним настроєм із самого ранку та допомагає зняти напругу наприкінці дня. Зволожує шкіру, робить її оксамитовою та еластичною. Допомагає зберегти молодість тіла, насичує клітини зволожуючими та поживними компонентами.

Властивості
Щоденне використання унікального засобу дозволяє очистити шкірний та волосяний покрив від забруднень. Вишуканий аромат перцю освіжає та тонізує. Цілком натуральний склад (без барвників, парабенів, силікону та феноксиетанолу) дозволяє використовувати продукт навіть для шкіри обличчя.

Спосіб застосування
Як гель для душу: видавіть невелику кількість засобу на долоню, що масажують легкими рухами розітріть по тілу. Змийте теплою водою.
Як шампунь: нанесіть трохи продукту на мокре волосся, спіньте руками, очищаючи шкіру голови. Змийте. За потреби повторіть.

Шампунь-гель для душу 3 в 1 "Лісовий перець" Cottage Shampoo-Shower Gel 3 in 1 Wooded Pepper Fresh Effect
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.