Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОМОЛОДЖУЮЧИЙ BB-КРЕМ З ПЕПТИДАМИ FARMSTAY PEPTIDE 9 COVERING ESSENCE BB CREAM SPF50+/PA++++

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: FarmStay
Тип продукту: BB-крем
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Тонування
  • Розгладження
  • Омолодження
  • Від запалення шкіри
  • Захист від сонця з тональним ефектом
  • Коригуючий та маскуючий догляд
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Омолоджуючий BB-крем з пептидами FarmStay Peptide 9 Covering Essence BB Cream SPF50+/PA++++ фото
ОПИС

Омолоджуючий BB-крем з пептидами FarmStay Peptide 9 Covering Essence BB Cream SPF50+/PA++++

Омолоджуючий BB-крем з пептидами FarmStay Peptide 9 Covering Essence BB Cream SPF50+ / PA++++ це мультикомплекс для всіх типів шкіри з максимальною тональною, зволожуючою і захисною дією. Легкий BB-крем забезпечує шкірі оптимальне зволоження і тонус, розгладжує дрібні і глибокі зморшки завдяки наявності в складі комплексу з 9 пептидів і аденозину, збільшує вироблення колагену і сприяє швидкій регенерації клітин.

Призначення
Надає відновлюючу та омолоджуючу дію;
Швидко сприймається клітинами шкіри;
Розгладжує рельєф і знижує вироблення меланіну;
Освітлює пігментацію і вирівнює тон;
Візуально усуває видимі недоліки шкіри;
Високий захисний фактор SPF50+ / PA++++.

Властивості
BB-крем ідеально приховує недоліки шкіри, маскує недосконалості, розгладжує рельєф, матує, надійно захищає від ультрафіолету і впливу вільних радикалів.

Активні компоненти
Пептидний комплекс 9 пептидів відмінно зволожує і омолоджує, тонізує, підвищує щільність, надає максимум пружності, ідеально розгладжує.
Ніацинамід підтримує еластичність, вирівнює тон, покращує колір.
Аденозин робить шкіру м'якою, ніжною, підвищує вироблення колагену, заспокійливо діє на м'язові волокна, тим самим розгладжує зморшки.
Слиз чорного равлика надає потужну омолоджуючу дію, живить і розгладжує рельєф, підтягує, стимулює регенерацію.

Результат
Крем з пептидним комплексом піклується про комфорт і здоров'я шкіри, покращує її текстуру і відновлює пошкоджені структури колагенових волокон, стимулює вироблення еластину і підтримує тонус. Надає максимальну протекцію від ультрафіолету і окисного стресу.

Застосування
ВВ-крем наносять після зволоження шкіри. Трохи засобу розподіляють на поверхні шкіри кінчиками пальців або спонжем. Більш рівномірне нанесення при змочуванні спонжа звичайною або термальною водою.

Склад
Water, Titanium Dioxide, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Cyclohexasiloxane, Niacinamide, Octocrylene, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Trimethylsiloxysilicate, Zinc Oxide, Iron Oxides (CI 77492), PEG-10 Dimethicone, Quaternium-18 Bentonite, Polypropylsilsesquioxane, Sodium Chloride, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Dimethicone, Paraffin, Iron Oxides (CI 77491), Triethoxycaprylylsilane, Chlorphenesin, Aluminum Hydroxide, Microcrystalline Wax, Iron Oxides (CI 77499), Adenosine, Snail Secretion Filtrate , Ethyl Hexanediol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Ethylhexylglycerin, Tripeptide-1 (0,00064ppm), Palmitoyl Pentapeptide-4 (0.00005ppm), Copper Tripeptide-1 (0.00005ppm), Acetyl Hexapeptide-8 (0.00005ppm), Alanine / Histidine / Lysine Polypeptide Copper HCl (0.00005ppm), Palmitoyl Tripeptide-1 (0.00005ppm), Hexapeptide-9 (0.00005ppm), Hexapeptide-11, Nonapeptide-1 (0.00001ppm), Fragrance (Parfum ).

Омолоджуючий BB-крем з пептидами FarmStay Peptide 9 Covering Essence BB Cream SPF50+/PA++++
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.