Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МЕЛАТОНІН 10 МГ SOLGAR MELATONIN

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Гормони
Рекомендується при:
  • Порушення циклу сну
  • Безсоння
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Підвищений артеріальний тиск
  • Занепад сил
  • Зайва вага
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Мелатонін 10 мг Solgar Melatonin фото
ОПИС

Мелатонін 10 мг Solgar Melatonin

Нормальний і стабільний режим відпочинку і активності є запорукою гарного самопочуття і настрою. Люди, які страждають від занепаду сил, порушення режиму сну, безсоння, відчувають нестачу мелатоніну. Це гормон, який виробляє невеликий відділ нашого мозку, і він забезпечує стабільне функціонування біологічного годинника. Підняти рівень гормону допоможе харчова добавка Мелатонін 10 мг Solgar Melatonin. Щоб забезпечити оптимальне вироблення мелатоніну в нашому організмі, необхідний повноцінний відпочинок протягом, як мінімум, 9 годин, і також важливо лягати спати до півночі. Сучасний світ живе з величезною швидкістю, тому режим сну у багатьох порушений нестабільним графіком і постійним стресом. Мелатонін відповідає за комфортне самопочуття людини, тому що є регулятором роботи нервової системи і допомагає налагодити нормальний режим сну і неспання. За рахунок надання розслабляючої дії на мозок, знижується рівень нервозності, мозок здатний відпочити протягом всієї ночі. Також мелатонін регулює рівень кров'яного тиску, ніж нормалізує серцево-судинну діяльність. Добавка підходить для програми боротьби із зайвою вагою, регуляторна функція знижує апетит, передає в мозок сигнал, що має достатньо енергії. При зміні поясів організм також відчуває дискомфорт від розбіжності зовнішнього і внутрішнього "будильника". Гормон мелатонін здатний впливати на нервові волокна таким чином, щоб допомогти організму подолати різницю і отримати повноцінний відпочинок і відновлення. Ще одне позитивна властивість цього гормону в тому, що після сну організм пробуджується повним сил і енергії, не відчуваючи почуття розбитості і млявості. Продукт кошерний, унісекс, показаний до прийому з 18 років. Форма випуску - упаковка 60 шт.

Призначення
Solgar Melatonin купують при нестачі або поганій якості нічного сну, порушення режиму відпочинку, періодичному або регулярному безсонні на тлі стресу або надмірної втоми, гіпертонічної хвороби, депресивному стані, занепаді сил, надмірній вазі.

Властивості
Харчова добавка з мелатонином від Солгар знижує рівень нервозності і стресу, які заважають заснути ввечері. Надає розслабляючу дію на мозок, передає сигнали на відновлення активності за допомогою глибокого сну, допомагає прокидатися активним. Стабілізує кров'яний тиск, підтримує роботу серця і активність мозку.

Активні компоненти
Мелатонін - тамує зубний і головний біль, нормалізує рівень артеріального тиску, розслабляє нервову систему, "відключає" мозкову активність для повного відновлення, забезпечує повноцінний відпочинок протягом всієї ночі і бадьоре пробудження, допомагає в програмах зниження ваги, стимулює серцеву і мозкову активність.

Результат
Прийом таблеток з мелатоніном безболісно повертає нормальний ритм сну і активності, стабілізує роботу нервової системи протягом дня, допомагає швидше заснути і міцно спати всю ніч. Забезпечує мозкову активність, нормалізує кров'яний тиск, підвищує рівень енергії в організмі, знижує тривожність і рятує від депресії.

Застосування
Якщо лікарем не призначено інша схема прийому, дорослим слід прийняти 1 таблетку за 30 хвилин до сну. Перед прийомом обов'язкова консультація лікаря.

Склад
Мелатонін (як N-ацетил-5-метоксітріптамін), дикальцийфосфат, мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, рослинна стеаринова кислота, кремнезем, рослинний стеарат магнію.

Мелатонін 10 мг Solgar Melatonin
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.