Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАРГАНЕЦЬ SOLGAR CHELATED MANGANESE

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Мінерали
Рекомендується при:
  • Гормональний збій
  • Ослаблений імунітет
  • Крихкість кісток
  • Розлади нервової системи
  • Атеросклероз
  • Знижений рівень інсуліну в крові
  • Закупорка судин
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Марганець Solgar Chelated Manganese фото
ОПИС

Марганець Solgar Chelated Manganese

Мікроелементи (не всі) мають властивість накопичуватися в нашому організмі і надавати свою дію зсередини. Один з найважливіших елементів, який має прямий вплив на життєво-важливі органи, марганець. Він накопичується в печінці, підшлунковій залозі, мозку, нирках і кістках. Брак цього важливого компонента допоможе заповнити харчова добавка від концерну Solgar Марганець Chelated Manganese в формі таблеток. Марганець просто необхідний нашій кістковій тканині, він зміцнює і розвиває її, допомагаючи відновити пошкоджені сухожилля, наростити хрящі і підтримати кісткову систему. Цей елемент здатний позитивно впливати на нервову систему, синтезуючи нервові волокна, підтримуючи нейрони і покращуючи передачу нервових імпульсів. Як антиоксидант, марганець перешкоджає руйнуванню клітин, береже їх мембрани від впровадження вільних радикалів і відновлює пошкоджені тканини. Марганець відмінний помічник і для імунітету, бере участь в синтезі еритроцитів і гемоглобіну, нормалізує рівень інсуліну і зупиняє розвиток атеросклерозу кровоносних судин. Також цей мікроелемент сприяє нормалізації гормонального фону, покращуючи і підтримуючи репродуктивне здоров'я жінок і чоловіків. Не є лікарським препаратом. Перед вживанням слід отримати консультацію лікаря. Продукт унісекс, вік 18+. Форма випуску - упаковка 100 шт.

Призначення
Chelated Manganese рекомендують до прийому при ослабленні імунної системи, проблемі з рівнем гормонів, атеросклерозі, зниженні міцності кістково-м'язового апарату, нервовому перенапруженні, нервовому розладі, зниженні рівня інсуліну в крові, порушеннях репродуктивної функції.

Властивості
Марганець в таблетках нормалізує кров'яний тиск за рахунок очищення судин при атеросклерозі, зміцнює скелет, хрящі, сухожилля, підвищує захисні властивості організму, стабілізує рівень гормонів, контролює підвищення інсуліну, відновлює нервові волокна, знижує стрес.

Активні компоненти
Марганець прискорює обмін білків, жирів і вуглеводів, підсилює вплив на організм інсуліну, нормалізує рівень холестерину в крові, активізує роботу мозку і нервової системи, зберігає і підтримує цілісність сполучної тканини, має антиоксидантну дію.

Результат
Приймаючи марганець, ви в найближчі дні зможете відчути підвищення активності і рівня зосередженості, прилив сил і гарний настрій. Нормалізація рівня цього мікроелемента в організмі призводить до поліпшення самопочуття, підвищення рухливості й еластичності суглобів. Стабільний рівень кров'яного тиску позбавить від головного болю і знизить ймовірність нервового розладу. Сон стане міцнішим і спокійнішим, денна діяльність активнішою і продуктивнішою.

Застосування
Дозування для дорослих - 1 таблетка в день разом з їжею. Перед прийомом харчової добавки обов'язково порадьтеся з лікарем.

Склад
Марганець, дикальцийфосфат, мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, рослинний стеарат магнію.

Марганець Solgar Chelated Manganese
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.